BDO в Україні — незалежний аудитор Національного відбору на конкурс «Євробачення-2023»

BDO в Україні — незалежний аудитор Національного відбору на конкурс «Євробачення-2023»

17 грудня 2022 року вся Україна спостерігала та голосувала за своїх фаворитів у фіналі національного відбору на Євробачення-2023. За результатами суддівських і глядацьких голосів перше місце посів тернопільський дует TVORCHI, який представить Україну на конкурсі в Ліверпулі.

Цікавим нововведенням цього року стало голосування за кандидата від України на Євробачення-2023 через застосунок Дія. Раніше українці віддавали голос за допомогою SMS чи телефонного дзвінка. Та у 2023, за ініціативи Суспільного Мовлення, ця процедура спростилась до кількох кліків у застосунку. Це говорить про те, що команда Мінцифри продовжує будувати потужну цифрову державу навіть у найскладніші часи невизначеності.
 

Щодо достовірності результатів відбору на 67-й пісенний конкурс Євробачення, компанія BDO в Україні провела перевірку правильності результатів голосування глядачів і суддів, які опубліковані на сайті Суспільного Мовлення. За правилами конкурсу, загальний бал переможця передав у конверті ведучому представник незалежного аудитора конкурсу, компанії BDO в Україні, Владислав Пугач. Владислав підтвердив, що загальний рейтинг учасника визначений на основі суми отриманих балів і відповідно до правил Національного відбору.

Ми пишаємось тим, що саме в 2022 році стали частиною цієї визначної для Європи музичної події. Адже, сьогодні, як ніколи важливо підтверджувати незалежність у волевиявленні нашого народу у всіх сферах життя. Вибір партнера з аудиту Нацвідбору «Євробачення-2023» зумовлений, зокрема, тим, що BDO в Україні є частиною міжнародної мережі, експертизі якої довіряють у країнах світу.

Також уся команда БДО в Україні висловлює щирі слова підтримки та побажання перемоги талановитому гурту TVORCHI на Євробаченні-2023 у Ліверпулі. Участь та перемога в таких конкурсах це чергове підтвердження того, що українці — талановита, прогресивна та творча нація з неповторною культурною спадщиною, що ідентифікує нашу унікальність і самобутність.

Популяризуємо все українське та віримо в нашу Перемогу!