BDO Horizons 2021 — Випуск 1

У багатьох випадках здається, що засоби боротьби з високим рівнем захворюваності мало змінилися з введенням нових локдаунів, обмежень на поїздки й віддаленої роботи. Примітно також, що, попри всі потрясіння й невизначеність, компанії змогли переосмислити свій спосіб роботи, чи то виробництво продуктів у безпечному середовищі або надання послуг безпечним і більш технологічним способом.

Діяльність зі злиттів й поглинань розвивалась аналогічно: торік у другому кварталі відбулося значне падіння, оскільки багато угод були призупинені, а в третьому кварталі почалося відновлення. До четвертого кварталу швидкість і динаміка відновлення перевершили наші очікування, і ми розпочинаємо 2021 рік, як рік сильних перспектив у зв’язку зі злиттями й поглинаннями.

Як глобальна організація, що працює в більшості країн, ми змогли побачити, підтримуючи регулярні контакти з нашими колегами, як COVID-19 по-різному впливає на сектори й регіони. Цей випуск містить актуальні коментарі про рівні активності угод, активні сектори й регіони, а також поглиблений аналіз можливої ​​діяльності в найближчі кілька місяців. Ми спостерігаємо подальше відновлення активності, особливо в Північній Америці й Китаї, а наша Теплова мапа виглядає тепліше, ніж у випусках 2020 року.

  • Глобальний огляд — Відновлення ринку злиттів і поглинань, стійкість і адаптація до нових способів укладення угод
  • Характерна особливість — Перевернути сторінку в бурхливому році
  • Північна Америка — Ринок злиття й поглинання продовжує пожвавлюватися
  • Великий Китай — Активність угод зростає в міру того, як економіка відновлюється
  • Великобританія й Ірландія — Надія на відновлення обсягу і вартості угод
  • Логістика й управління ланцюгами постачання — Перезавантаження галузі прискорює процеси злиття й поглинання
  • Технологія середнього ринку — Продовження зростання або перезавантаження?

На глобальному ринку приголомшливої активності й нескінченного вибору ми надаємо певну інформацію, необхідну для навігації в ньому.

КОРПОРАТИВНІ ФІНАНСИ

ЗВ'ЯЗАТИСЯ З НАМИ

 

Джерело BDO Global