Організація Accounting for Sustainability (A4S) випускає третє видання «Навігація у світі звітності»

Організація Accounting for Sustainability (A4S) опублікувала третє видання посібника «Навігація у світі звітності». 

Цей посібник підсумовує останні ключові зміни в корпоративній звітності, що стосуються тенденцій у звітності зі сталого розвитку та фінансової звітності, пов'язаної зі сталим розвитком, доступний за посиланням.


Цей посібник підсумовує останні ключові події у сфері корпоративної звітності щодо тенденцій у звітності зі сталого розвитку та фінансової звітності зміни в корпоративній звітності, що стосуються тенденцій у звітності зі сталого розвитку та фінансової звітності, пов'язаної зі сталим розвитком. Він буде корисним для фахівців у сфері фінансів, які відповідають за корпоративну звітність на різних рівнях (наприклад, підготовка, обчислення даних або дотримання вимог), а також на посадах, які охоплюють такі сфери як внутрішній і зовнішній аудит, управління ризиками, управління, стратегія та зв'язки з інвесторами.

Також посібник показує, як звітність зі сталого розвитку та зростаючий попит інвесторів та інших зацікавлених сторін щодо інформації з екологічних, соціальних та управлінських питань (ESG) впливають на роль бухгалтера та формують майбутнє корпоративної звітності. У ньому також висвітлено як ця тема, ймовірно, розвиватиметься в майбутньому, і надано корисні посилання на додаткові джерела інформації.

Цей посібник був вперше опублікований в липні 2021 року, а потім оновлений у червні 2022 року та листопаді 2023 року, враховуючи останні зміни.

Звертайтеся до нас у разі виникнення додаткових питань.

Матеріал англійською мовою.

Джерело: BDO Global

Основний контакт