Заснування нової фірми міжнародної групи BDO в Україні

Заснування нової фірми міжнародної групи BDO в Україні




 

Новостворена компанія буде називатися «BDO Корпоративні Фінанси». Фінансово-консалтингова компанія VS Capital була заснована Віталієм Струковим у 2013 році. Сам пан Струков має 20-річний досвід з консультування компаній з M&A, розробки стратегії, зростання капіталізації і залучення фінансування; портфель угод Віталія Струкова в цілому склав близько $2.2 млрд. та вже перевищив 80 успішних угод.

“Я дуже рада цьому об’єднанню експертиз”, коментує Алла Савченко, Президент / Старший партнер компанії BDO в Україні: «Слідуючи глобальній стратегії розвитку, ми вважаємо, що це злиття є не тільки важливим етапом в розширенні присутності міжнародної групи BDO в Україні, а й водночас відповідає на зростаючий попит з боку клієнтів на рішення в області корпоративних фінансів».

«Ми сповнені ентузіазму щодо діяльності під світовим брендом та доступом до іноземних інвесторів", сказав Віталій Струков, керуючий партнер та співзасновник нової компанії. - «BDO Корпоративні Фінанси» відкриває нові можливості для українських клієнтів щодо залучення міжнародних інвестицій і кредитів».


Про компанію BDO  
BDО в Україні – провідна аудиторсько-консалтингова група, учасник 5-го в світі міжнародного об'єднання незалежних аудиторських і консультаційних компаній. Компанія надає широкий спектр послуг з аудиту, ризик-менеджменту, реструктуризації бізнесу, бізнес та ИТ консалтингу, податкової та юридичної практики, бухгалтерського аутсорсингу, оціночної практики, стійкого розвитку та інше. Близько 200 співробітників працює в офісах компанії, розташованих у Києві, Дніпрі, Львові та Одесі.  Фахівці  компанії володіють сертифікатами зразка АССА, СРА, CIMA, CISA, тощо і мають великий практичний досвід застосування МСФЗ та МСА.

BDО International – має більш ніж 1400 офісів в 154 країн світу, загальним обсягом реалізації 7,3 мільярдів доларів США.


Про компанію VS Capital  
VS Capital  – одна із лідируючих фінансово-консалтингових компаній в Україні, що спеціалізуються на транзакціях M&A, залученні фінансування, розробці стратегії і зростанні капіталізації для українських клієнтів.