BDO в Україні приєднується до спільноти Британсько-української торговельної палати (BUCC)

BDO в Україні приєднується до спільноти Британсько-української торговельної палати (BUCC)

На фоні політичних та економічних змін у світі компаніям дуже важливо шукати нові можливості для розвитку бізнесу ти налагодження співпраці на міжнародних ринках. 
Одним із стратегічно важливих напрямів сьогодні є розвиток партнерських відносин між Україною та Великобританією. Тому керівництво BDO Ukraine прийняло рішення приєднатися до членів Британсько-української торговельної палати (BUCC).

У грудні 2022 року BDO в Україні анонсує підписання членства в Британсько-українській торговельній палаті (BUCC), яка об’єднує британські та міжнародні компанії та фізичних осіб, які бажають зосередити увагу на українському ринку. Також BUCC надає допомогу українським підприємствам, які прагнуть налагодити ділові, комерційні та торгові відносини у Великобританії та в усьому світі.

Ставши частиною спільноти BUCC наша компаніє ставить за мету сприяти розвитку співпраці між двома країнами, яка є особливо цінною в рамках Брекзіту та Угоди про вільну торгівлю між Україною і Великобританією, яка вступила в силу 1 січня 2021. Також така співпраця є важливою для залучення інвестицій, що може відіграти значну роль у відбудові України після нашої перемоги.

Про Британсько-українську торговельну палату

BUCC була створена у 1997 році під за підтримки Посольства України у Лондоні та Міністерства торгівлі та промисловості Великої Британії з метою сприяти вільній торгівлі та інвестиціям між Сполученим Королівством та Україною. Британсько-українську торговельну палату надає детальну інформацію про бізнес, торгівлю та культуру обох країн, проводить регулярні комітети, зустрічі з експертами та інші заходи (одним із найбільш масштабних є Ukrainian Week in London).

Ініціативи BUCC

Наразі діяльність Британсько-української торговельної палати спрямована на:

  • заохочення зростання торгівлі та інвестицій на основі Торговельного партнерства між нашими країнами;
  • зниження ставок ввізних мит на сільськогосподарську продукцію з боку Великої Британії для українського експорту;
  • розробку пропозиції щодо створення посади судового омбудсмена в Україні, для проведення в Україні судової реформи та антикорупційних програм, які допоможуть захистити британські та інші іноземні інвестиції в Україні;
  • створення пропозиції, щодо страхування політичних ризиків інвесторів та інших суб'єктів господарювання, які ведуть бізнес в Україні.

В умовах триваючої тиску на Україну міжнародні партнери, усвідомлюють можливі негативні наслідки для економіки нашої держави, а отже заявляють про свою солідарність у підтримці України та подальшому бажанні розширювати та поглиблювати міжнародну торгівельну співпрацю з українським бізнесом.

У цей надзвичайний для України час BDO in Ukraine виявляє активну соціальну позицію у сприянні майбутнього відновлення економіки нашої країни. Сьогодні ми об’єднуємо зусилля з іноземними торговими асоціаціями і її членами, що представляють найбільших економічних партнерів України аби бути серед спільноти однодумців і брати участь в ініціативах щодо відновлення України разом.