Режим роботи BDO in Ukraine на період дії воєнного стану

Режим роботи BDO in Ukraine на період дії воєнного стану


 

24.02.2022 це дата, яка назавжди змінила історію України та всієї української нації.

Весь цей час українці демонструють надзвичайну мужність і єдність, якої Україна ще не бачила за всі 30 років незалежності. Відвага, з якою ми відбиваємо всі напади ворога, — це приклад всьому світу.

Ми — BDO в Україні.

Вже 25 років ми працюємо на благо нашої країни і з перших годин війни допомагаємо українській нації відстоювати свої кордони та свою незалежність.

Ми продовжуємо сплачувати податки.
Ми підтримуємо своїх співробітників і виплачуємо заробітну плату раніше строку.
Ми надаємо додаткову матеріальну допомогу своїм працівникам.
Ми створили фандрайзингову компанію від міжнародних офісів BDO для отримання фінансової допомоги від всієї мережі, щоб мати змогу і надалі забезпечувати фінансово співробітників компанії в Україні. 
Ми переказуємо кошти на допомогу українській армії та волонтерам.
Ми не припиняємо виплати всім українським контрагентам аби економіка продовжувала працювати.
Ми ведемо переговори із закордонними кредиторами для внесення змін до умов виплати аби мати змогу надавати максимальну підтримку своїм працівникам та Україні загалом.

BDO в Україні продовжує працювати всі ці дні. Всі співробітники за можливості долучаються до своїх завдань або допомагають колегам. Тому якщо у вас є питання, то завжди можете звернутися до співробітника нашої компанії, з яким у вас є контакт, або пишіть нам на info@bdo.ua. Ми обов’язково вам відповімо.

«Під моїм безпосереднім керівництвом і повістю прийнятою на себе відповідальністю за роботу мого сектора — сектор з розрахунку заробітної плати працює з 7 ранку 24 лютого і до сих пір без перерв і вихідних. Дуже багато роботи, так як 90% всіх наших клієнтів надали запити на розрахунок та виплату матеріальної допомоги та заробітної плати на декілька місяців наперед для своїх співробітників. І нові запити продовжують надходити. Також намагаємося закривати періоди й надавати відповідні державні та управлінські звіти, зокрема закордонним колегам і офісам. По можливості виставляємо рахунки й намагаємося знизити рівень тривоги клієнтів щодо можливих перебоїв у наданні послу з боку БДО в Україні. Щира подяка всім моїм колегам за надзусилля і готовність допомагати один одному в цей складний час», — говорить Валерія Ліневич, керівник сектора з розрахунку заробітної плати, яка весь цей час знаходилася в Києві. 

Окрема гордість — це співробітники BDO in Ukraine, більшість з яких повністю або частково присвятили себе волонтерству, записалися до лав тероборони та декілька сміливців добровільно пішли до ЗСУ захищати свою країну. Підтримка один одного варта багато чого нині і ми раді, що є один у одного. Ми не зупинимось доти, доки останній загарбник не покине нашу країну.

Також нагадуємо, що в кожного є можливість підтримати Збройні Сили України. Мир не купити за гроші, але за гроші можна купити необхідне для тих, хто цей мир обороняє:
Спецрахунок Національного Банку України для збору коштів на потреби армії  >>
Благодійний фонд допомоги ветеранам та військовим «Повернись живим» >>
Допомога за кошти е-Підтримка >>
Переказ з віртуального рахунку Бонус+ від ПриватБанк >>
Криптовалютний фонд благодійних організацій України >>

Ви також можете долучитися до лав «Інформаційної армії» та допомагати блокувати канали, сторінки та профілі, які розповсюджують недостовірну інформацію про ситуацію в Україні. Наприклад, Телеграм-канали StopRussiaChannel | MRIYAInstaПоліція #СтопВійна  постійно публікують посилання на такі профілі.

Допомагайте один одному і пам’ятайте — ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!