BDO в Україні другий рік поспіль виступила незалежним аудитором Нацвідбору на Євробачення–2024

BDO в Україні другий рік поспіль виступила незалежним аудитором Нацвідбору на Євробачення–2024


Вихідні 3 та 4 лютого стали справжнім святом для українців, що викликало бурю позитивних емоцій по всій країні. Понад 400 тисяч глядачів зібралися біля екранів, щоб у прямому ефірі вибрати того, хто представлятиме Україну на конкурсі Євробачення-2024 у місті Мальме, Швеція. Ентузіазм і єдність, з якими українці підтримували фаворитів, призвели до непередбачуваних технічних збоїв, коли навіть застосунок Дія вийшов з ладу через перевантаження системи — понад 24 тисяч запитів на вхід за секунду.


Це вже другий рік, коли українці мають можливість визначати переможця Нацвідбору Євробачення шляхом голосування через Дію так і другий рік поспіль компанія BDO в Україні зарекомендувала себе як незалежний аудитор, що забезпечує прозорість та чесність підрахунку всіх голосів.


Як відбувалось голосування на Євробачення-2024
Цього року велика підтримка учасників настільки завантажила систему, що застосунок Дія тимчасово припинив роботу. Відповідаючи на це, організатори конкурсу — телеканал Суспільне та 1+1 Production — вирішили продовжити голосування на одну добу, аби кожен мав змогу віддати голос. Загалом проголосували понад 1,1 млн українців, що на 1 млн більше, ніж минулого року. 

Попри технічні складнощі, атмосфера справжнього свята і азарту не полишала учасників та організаторів протягом усіх трьох днів. Владислав Пугач, представник і аудитор BDO в Україні, який був присутній під час запису концерту та прямої трансляції, вкотре засвідчив роль у забезпеченні чесності голосування.



Перевірка і правильність підрахунку голосів на Євробачення-2024 від BDO в Україні
Авторитетність і довіра до BDO в Україні як до незалежного аудитора підкреслюють високу якість роботи компанії та її внесок у проведення національного відбору.

За результатами голосування, перемогою відзначилися Alyona Alyona та Jerry Heil з композицією “Teresa & Maria”, яким належить представляти Україну в Мальме. 

Ця пісенна перемога стала не лише важливим кроком для артистів, але й ще раз підкреслює перед міжнародною аудиторією непохитність духу українців, що проявляється навіть під час голосування на Євробаченні, коли інтернет-сервіси не витримують нашого активного впливу, демонструючи нашу волю і непохитність.

Ми бажаємо Alyona Alyona та Jerry Heil вражаючої перемоги на Євробаченні, а всім українцям і ЗСУ — перемоги на полі бою. 

Якщо вам потрібен незалежний аудит компанії або конкурсів, звертайтесь до фахівців BDO в Україні.