BDO в Україні та КБУ: Ефективна співпраця для відновлення економіки та інфраструктури України

BDO в Україні та КБУ: Ефективна співпраця для відновлення економіки та інфраструктури України

20 лютого працівники BDO в Україні Олександр Скальський, лідер групи "Будівництво та нерухомість", та Тетяна Демченко, координатор індустріальних груп, відвідали засідання ради директорів Конфедерації будівельників України (КБУ). На цьому заході обговорювалися актуальні питання розвитку економіки та бізнесу в Україні.
 
Конфедерація будівельників України (КБУ) - найбільше галузеве об'єднання, яке налічує понад 800 членів, що становить близько 80% компаній будівельної галузі країни. Мета КБУ полягає в сприянні розвитку будівельної сфери України та у підтримці активного діалогу з приводу майбутньої відбудови країни на всіх рівнях. Конфедерація також виступає єдиним представником України в Європейській федерації будівельної промисловості (FIEC), яка об'єднує 32 національні федерації-члени з 27 європейських країн.

На заході, який об'єднав представників від уряду, міністерств та понад 170 українських компаній-членів КБУ, були розглянуті плани регулювання будівельної галузі, розробки нових стандартів та ініціативи щодо програми "Є оселя". Особлива увага приділялася також питанню допомоги захисникам та відбудови країни.

Важливим результатом засідання стало створення нового комітету з питань нормативної та законодавчої діяльності, що покликаний сприяти розвитку ефективного законодавства для бізнесу.

Додатково, учасники ради прийняли рішення про прийняття нових членів, серед яких і аудиторська компанія BDO в Україні. Це крок свідчить про розширення співпраці між КБУ та нашою компанією з метою спільного залучення інвестицій та підтримки відновлення економіки України.
 

Ми впевнені, що ця співпраця стане новим поштовхом для розвитку обох сторін, сприяючи створенню сприятливих умов для бізнесу та економічного зростання країни.

Основний контакт