«Foreigner’s Guide on Business Travel to Ukraine» від BDO в Україні

«Foreigner’s Guide on Business Travel to Ukraine» від BDO в Україні


Незважаючи на існуючу небезпеку, багато людей, серед яких волонтери, громадські діячі, активісти, політики, інвестори та багато інших, продовжують відвідувати Україну. Це свідчить про постійну глобальну підтримку України. BDO в Україні взяла активну участь у відновленні України та значно розширила співпрацю з міжнародним співтовариством. Під час нашої тісної співпраці з міжнародними компаніями ми часто отримуємо запитання про те, як поїхати в Україну, де зупинитися та як пересуватися всередині країни. Це наштовхнуло нас на ідею створення корисного ресурсу, наповненого життєво важливою інформацією. 

BDO в Україні випустила «Foreigner’s Guide on Business Travel to Ukraine», що містить критично важливу інформацію для іноземних відвідувачів. Даний посібник розроблений для вирішення всіх проблем, і пропонує практичні поради, що стосуються подорожей до України та в її межах.

 «Ми розуміємо, що відправитися в ділову поїздку в Україну під час війни може здатися складним рішенням. Тому наша мета — надавати чітку та достовірну інформацію, що допоможе подорожуючим приймати обґрунтовані та безпечні рішення під час свого візиту», — зазначила Ольга Корнійченко, відповідальна за міжнародні відносини BDO в Україні. 

Посібник описує основні заходи безпеки, важливі етапи планування подорожі та методи оформлення особистої безпеки під час перебування в різних регіонах України. Основна та актуальна інформація містить:
  • Заходи безпеки для подорожей Україною під час війни;
  • Важливі етапи планування подорожі;
  • Способи оформлення особистої безпеки в різних регіонах;
  • Детальний аналіз потенційних ризиків і стратегій пом’якшення;
  • Інформація щодо безпечного проживання;
  • Керівництво з отримання страхування від військових дій;
  • Список корисних ресурсів, програм і порад.

BDO в Україні прагне гарантувати максимально безпечну та впевнену навігацію для подорожуючих у справах бізнесу, незважаючи на постійні виклики. Цей посібник є важливим ресурсом для тих, хто планує ділову поїздку в Україну. Він пропонує цінну інформацію та практичні поради для того, щоб особиста безпека під час їхнього перебування завжди була в пріоритеті.

Посібник доступний англійською.



Будьте в курсі та подорожуйте в безпеці.

Якщо бажаєте дізнатись більше інформації, звертайтесь до фахівців BDO в Україні.

Основний контакт

Ольга Корнійченко

Ольга Корнійченко

Директор з розвитку міжнародних відносин
personBDO.LiveSite.ViewBio