Шлях до якісного корпоративного навчання:

наші програми з аудиту та МСФЗ отримали акредитацію від Комісії з атестації ОСНАД

Раді повідомити, що наші внутрішні програми навчання з аудиту та МСФЗ отримали акредитацію від Комісії з атестації ОСНАД  (Орган суспільного нагляду за аудиторською діяльністю). Це свідчить про високу якість навчальних заходів, які ми пропонуємо нашим співробітникам.
 
Ця акредитація підтверджує відповідність навчальних програм нашої компанії вимогам Порядку безперервного професійного навчання аудиторів, затвердженого Наказом Міністерства фінансів України 06 липня 2020 року № 400 (зі змінами). Внутрішні програми навчання аудиторської фірми BDO в Україні спрямовані на надання співробітникам глибокого розуміння аудиту та МСФЗ, що дозволяє їм ефективно застосовувати ці знання в професійній практиці. Усі наші працівники, які внесені до Реєстру аудиторів та суб’єктів аудиторської діяльності України та відвідали наші внутрішні тренінги з аудиту та МСФЗ, зможуть зараховувати їх собі в безперервне професійне навчання згідно з вимогами Порядку безперервного професійного навчання аудиторів.

"Ми пишаємося тим, що наші програми навчання отримали акредитацію від Комісії з атестації ОСНАД. Це визнання якості нашої роботи і підтвердження того, що ми розробляємо та проводимо для наших співробітників якісні внутрішні тренінги у сфері аудиту та МСФЗ", — зазначила Анна Чепурна, HR Partner компанії.

Успішна акредитація від Комісії з атестації ОСНАД відображає велике зобов'язання аудиторської компанії BDO в Україні перед працівниками. Вона не лише визнає високий стандарт навчальних заходів, які ми пропонуємо, але й свідчить про готовність постійно вдосконалювати програми внутрішніх тренінгів та демонструє віру в те, що якісне навчання це обов’язкова передумова якісного виконання роботи для наших клієнтів.

Основний контакт