BDO в Україні долучається до Diia.City United

BDO в Україні долучається до Diia.City United

BDO в Україні офіційно оголошує про долучення до Diia.City United, провідної бізнес-спілки, яка підтримує інновації та цифровізацію українського бізнесу.
 
Приєднання до цієї ініціативи є стратегічним кроком компанії, що підкреслює її відданість розвитку та підтримці сучасного підприємництва в Україні.

Diia.City United створена для об’єднання зусиль у розбудові інноваційного та конкурентоспроможного бізнес-середовища в Україні. Вступ до цієї спілки відображає бажання активно впроваджувати новітні технології та підтримувати цифрову трансформацію національної економіки.

Важливим напрямом діяльності BDO в Україні є розвиток напряму ІТ-консалтингу та кібербезпеки. Мережа BDO є Золотим партнером Microsoft та має нагороду BDO 2023 Microsoft Security Partner of the Year Award.

«На шляху до резидентства в Diia.City і приєднання до бізнес-спілки Diia.City United, ми виявляємо наше прагнення до інновацій та підтримки цифровізації українського бізнесу, аби зробити Україну кращим місцем для ведення бізнесу», — наголосила Віра Савченко, генеральний директор BDO в Україні.

Ми віримо, що наша участь у Diia.City United відкриє нові можливості для розвитку наших клієнтів і партнерів і стане каталізатором для подальших інновацій в нашій країні. Звертайтесь до нас за додатковою консультацією щодо питань партнерства та аудиту для резидентів Diia.City.

Основний контакт