В ACCA зробили ряд кроків, включаючи збільшення підтримки українських членів та студентів Асоціації

Із заяви АССА: 

«Ми заохочуємо роботодавців з усієї Польщі та інших європейських країн розміщувати вакансії на нашій дошці вакансій ACCA Careers, орієнтованої на українських членів та студентів, що вимушені покинути свою країну. Ми також надаємо їм інформацію з правових та гуманітарних питань, підтримку CPD для членів і підтримуємо навчання для студентів. Ми відмінили плату внесків за рік. 

Призупинення діяльності в Росії також стосується Білорусі та включає всіляку діяльність на ринку, враховуючи іспити. Ми вживаємо заходів, щоб відповідально керувати цим переходом. Наші члени та студенти в Росії та Білорусі продовжують бути частиною світової спільноти АССА. 

Ми також опублікували керівництво з подолання наслідків війни для наших членів у всьому світі, включаючи управління ризиками та санкції. Ми продовжуємо слідкувати та підтримувати урядові санкції у нашої власної діяльності. 

В цей сумний і складний час наша мета залишається незмінною – незалежно від місця розташування надати людям можливості та розвивати світову бухгалтерську професію і працювати на суспільне благо». 

Ми будемо інформувати вас про подальші новини від АССА. 


Джерело ACCA