Наскільки ви готові до кібератак? Опитування щодо готовності вашої компанії протистояти кіберзагрозам

Кількість кібератак зростає і вони стають більш витонченими, тому організації повинні знаходити способи завчасно захистити себе від того, що їх чекає попереду. Незважаючи на те, що організації почали збільшувати свої бюджети на безпеку, «78% керівників вищої ланки ІТ та безпеки не впевнені в захищеності компанії», а «майже 80% вважають, що їхній організації бракує достатнього захисту кібербезпеки».

«78% керівників вищої ланки ІТ та безпеки не впевнені в  захищеності  компанії»
 
«Майже 80% вважають, що їхній організації бракує достатнього захисту кібербезпеки»

Оскільки кіберзагрози стають дедалі складнішими, то й стратегії кібербезпеки, що використовуються для захисту від них, також постійно вдосконалюються. Захист інформації та цифрових активів організації вимагає комплексного підходу з чітко визначеними стратегіями та рішеннями. Йдеться не про те, щоб знайти просте рішення, а про те, щоб знайти рішення, яке задовольнить всі потреби.

Кібератаки стають реальністю, а спектр кіберзагроз постійно змінюється. Чи готова ваша компанія до цього?

Візьміть участь у опитуванні нижче, щоб дізнатися показник готовності вашої компанії протистояти кіберзагрозам та які дії можна вжити надалі.
ПРОЙТИ ОПИТУВАННЯ
Ось що ви отримаєте:

Оцінку готовності до кіберзагроз

Рекомендації на основі поточного рівня готовності

Ресурси для вдосконалення

Важливість оцінки готовності до кіберзагроз 

Сучасні хмарні платформи, штучний інтелект та інтелектуальні рішення допомагають організаціям стати більш впевненими у власних силах та можливостях захисту від загроз. Ці можливості швидко розвиваються, так само як і здатності обходити сучасні засоби захисту від кібератак. Через таку швидку еволюцію надзвичайно важливо постійно оцінювати готовність до захисту від кіберзагроз, щоб рішення та процеси не застаріли та залишалися ефективними.  

Використовуючи доступні нам можливості та інструменти безпеки в сучасному середовищі, у якому ми перебуваємо, а також ґрунтовні знання стратегічного консультанта, такого як BDO в Україні, організації можуть йти в ногу з часом і знижувати ризики кібератак та їх наслідків без значних втрат і складнощів.

Чому варто обрати BDO в Україні для управління кіберзагрозами?

   ВЕЛИКИЙ ДОСВІД 

  • BDO в Україні обслуговує широке коло клієнтів у сфері кібербезпеки. До нашої команди входять досвідчені системні інтегратори та фахівцями, які прагнуть допомогти клієнтам захистити їхні активи.  

   МИ ДОПОМАГАЄМО ВДОСКОНАЛЮВАТИ ВАШІ РІШЕННЯ

  • Наша команда використовує технології та переймає досвід у колег з інших офісів BDO, що дає нам змогу постійно оновлювати наші підходи та використовувати передовий досвід. 
  • Ми проводимо безперервне моделювання атак, щоб виявити прогалини в попередженні та інструментах, тим самим забезпечуючи покриття та зменшення ризиків. 
  • Оскільки BDO використовує рішення Microsoft, ми можемо скористатися їхніми постійними інвестиціями мільярдів доларів у кібернетичні технології, забезпечуючи тим самим, новітність нашим технологічним рішенням

   МИ ОБЕРІГАЄМО ВАС ТА ЕКОНОМИМО ЧАС ТА БЮДЖЕТ ВАШОЇ КОМАНДИ 

  • Механізм кореляції Azure Sentinel на основі штучного інтелекту та аналітика на основі поведінки зменшує кількість помилкових спрацьовувань до 79%, тож ваша команда не витрачає час на пошуки помилкових спрацьовувань. 
  • Хмарна платформа Azure Sentinel зменшує витрати на управління на 56%, заощаджуючи в середньому 1,2 мільйона доларів США на інструментах і персоналі. 

   УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ДЛЯ ВАШОГО БІЗНЕСУ ТА РЕПУТАЦІЇ 

  • Наше рішення автоматично блокує та припиняє шкідливі активності, не зупиняючи роботу користувачів і клієнтів. 
  • Процеси стандартизовані, а рішення від BDO в Україні оптимізовані для взаємодії з іншими застосунками та ПЗ в організації, щоб отримати кращу продуктивність і надійність у кожній ланці організації. 
  • Наш автоматичний вибір рівня захисту базується на ступені та серйозності атаки за допомогою поведінкового інтелекту. 

 

Джерело: BDO USA