BDO і Microsoft розширюють стратегічний альянс для підвищення ефективності бізнесу за допомогою цифр

BDO і Microsoft розширюють стратегічний альянс для підвищення ефективності бізнесу за допомогою цифр

Альянс має три мети:
  • Створити цінність для клієнтів BDO на середньому ринку шляхом підвищення ефективності бізнесу за допомогою цифрової переваги
  • Використати Microsoft Cloud, щоб прискорити надання цифрових послуг фірм BDO та їхніх консультантів
  • Надати переваги Microsoft Cloud ширшій аудиторії

У зв’язку зі складність світу бізнесу, що зростає, і викликами, які зумовлені поточними геополітичними та екологічними змінами, — необхідний новий, інноваційний підхід для задоволення потреб великих і малих підприємств. Ця трирічна угода дозволить BDO використовувати Microsoft Azure, Microsoft 365 і Dynamics 365 для надання клієнтам BDO по всьому світу розширеного спектра інноваційних цифрових послуг і рішень.

Завдяки багатому досвіду та знанням, які BDO має як лідер на середньому ринку, основою економіки більшості країн, клієнти BDO у 164 країнах і територіях і в усіх галузях зможуть використовувати Microsoft Cloud, Data and AI, Security і Compliance для цифрової трансформації своїх організацій. Протягом найближчих трьох років кількість клієнтів приблизно сягне понад 775 тис. клієнтів, що дозволить BDO продовжити діяльність щодо вирішування потреб клієнтів стосовно захисту даних і дотримання нормативних вимог. Застосування штучного інтелекту та розширення спектра рішень і послуг Microsoft Cloud також дозволить консультантам BDO пропонувати клієнтам інноваційні рішення, які підтримають їх на шляху до досягнення позитивного впливу на суспільство та бізнес. Крім того, BDO використовуватиме галузеві хмари Microsoft, зокрема хмари для сталого розвитку, для фінансових послуг, для охорони здоров’я та для роздрібної торгівлі, щоб пропонувати клієнтам галузеві рішення та послуги, необхідні для трансформації та зростання бізнесу.

В останні роки BDO зробила значні інвестиції у власний цифровий досвід і послуги, щоб зосередитися на тому, щоб люди допомагали людям, а розширена співпраця з Microsoft допоможе досягти мети BDO. BDO вже значною мірою розгорнув Microsoft Teams, що дозволило розширити співпрацю та підвищити якість роботи між людьми BDO на різних ринках і в різних галузях. Консультанти BDO зможуть використовувати ініціативу Microsoft Enterprise Skills Initiative, щоб удосконалити технічні навички, розширити знання про рішення Microsoft і отримати сертифікати, щоб вони могли допомогти клієнтам на середньому ринку країн світу, здійснити цифрову трансформацію та збільшити клієнтську цінність на ринках.

Кейт Фарлінгер, генеральний директор BDO Global, сказав: «Я в захваті від розширення нашого стратегічного альянсу з Microsoft. Це зближує два провідні світові бренди та відкриває великі можливості для обох у виконанні місії наших організацій країнами світу: допомагати людям досягати більшого. За підтримки Microsoft, BDO впроваджує інновації до пропозицій щодо розгортання консультаційних послуг і послуг із цифровим керуванням, що сприяє подальшому розвитку цифрової досконалості та змінює спосіб ведення бізнесу як на глобальному, так і на локальному рівні. Використання технологій Microsoft для підтримки послуг BDO додасть цінності та дозволить зростати клієнтам і організації.»  

Родні Кларк, корпоративний віцепрезидент з глобальних продажів і керівник відділу продажів у Microsoft: «Microsoft рада співпрацювати з BDO, надійним консультантом на середньому ринку, який щодня тісно співпрацює з клієнтами середнього ринку. Глибокі знання бізнесу BDO у поєднанні з рішеннями та послугами Microsoft Cloud забезпечать трансформацію та зростання бізнесу для клієнтів у всьому світі».