BDO в Україні та SMART business стають партнерами з впровадження ERP-систем Microsoft

BDO в Україні та SMART business стають партнерами з впровадження ERP-систем Microsoft

Як ми вже повідомляли раніше, у травні цього року компанія BDO на глобальному рівні разом з Microsoft оголосила про створення стратегічного альянсу, у якому обидві сторони співпрацюватимуть, аби надавати найкращі рішення для цифрової трансформації та кіберзахисту клієнтам. Ми на рівні українського офісу намагаємося робити все можливе, аби розвивати це партнерство в Україні, і раді повідомити нашій спільноті, що в цьому місяці BDO in Ukraine та компанія SMART business стають партнерами з впровадження ERP-систем Microsoft.

Наш партнер SMART business понад 13 років займається впровадженням, розвитком і популяризацією системи Dynamics 365 для компаній, які вже давно вирішили використовувати міжнародні рішення для IT екосистем. Компанія розробляє та підтримує локалізацію Dynamics 365 Business Central, забезпечує клієнтів щоквартальними релізами та навчальними матеріалами, а також запровадила безкоштовні академії для всіх, хто бажає освоїти роботу в системі Business Central.

У часи, коли український бізнес проходить через значну трансформацію, дуже важливо рухатися вперед і обирати рішення, які допоможуть компаніям працювати відповідно до міжнародних стандартів, забезпечувати безпеку даних та досягати бажаних результатів у бізнесі як в Україні, так і за її межами.

Партнерство BDO з Microsoft на глобальному рівні та партнерство BDO в Україні зі SMART business у межах України дозволить нам плідно співпрацювати в напряму адаптації системи світового класу Microsoft Dynamics 365 Business Central для українського бізнесу (зокрема  як альтернативу російському програмному застосунку). Ми будемо надавати всю необхідну підтримку та інструменти для швидкої та ефективної трансформації компаній, а Мicrosoft зі свого боку пропонує клієнтам в Україні безпрецедентні знижки до 80% на ліцензії Dynamics 365 Business Central.

Ми віримо, що завдяки такій кооперації український бізнес, який продовжує боронити економічний фронт нашої країни, отримає ще більше конкурентних переваг і зможе сконцентруватися на розвитку, створенні нових продуктів та підкоренні нових ринків.