Компанія BDO вкотре підтверджує високий рівень роботодавця в Україні

Компанія BDO вкотре підтверджує високий рівень роботодавця в Україні

ACCA Approved Employer, Trainee Development, Platinum — до 31 грудня 2024 року

ACCA Approved Employer. Professional Development — так само до 31 грудня 2024 року

 

Approved Employer — це визнання від АССА найвищих стандартів діяльності БДО в Україні у сфері роботи з талантами.


В АССА діє програма акредитації роботодавців, які забезпечують своїм працівникам доступність ефективних, прогресивних і якісних знань, а також їхнє застосування в роботі як для підготовки до іспитів АССА, так і для фахівців, які вже отримали цю кваліфікацію.

Акредитація видається лише тим компаніям, які можуть продемонструвати, що вони відповідають найвищому стандарту якості, заданому ACCA. Trainee Development Platinum та Professional Development статуси акредитації надаються лише тим роботодавцям, яких ACCA може рекомендувати. BDO в Україні вкотре підтвердила свою відповідність цим високим вимогам.

Переваги роботи в роботодавця акредитованого ACCA

Для тих, хто навчається (студенти АССА) або планує навчатися за програмою АССА, важливим є наш статус акредитованого роботодавця Trainee Development, Platinum. У студентів АССА є можливість заповнювати звіт про досвід роботи в спрощеному порядку. Їм не потрібно розписувати, яким чином і на якій посаді вони досягли тих чи інших компетенцій, достатньо зазначити лише компетенції.

Для наших фахівців, які вже склали всі іспити АССА та набули членства АССА, важливий наш статус акредитованого роботодавця Professional Development. У членів АССА є можливість автоматично виконувати вимоги щодо щорічного професійного розвитку (CPD). Для цього їм достатньо вибрати Approved employer route під час подання щорічної CPD декларації.

Кваліфікація АССА є міжнародно визнаною сертифікацією у сфері фінансів та бухгалтерського обліку, що також дає величезні конкурентні переваги і для самого працівника у світовому масштабі.

Це відмінний внесок у власний професійний розвиток, що заохочується й підтримується політикою BDO в Україні.
 

Нагадаємо, ACCA (The Association of Chartered Certified Accountants) — це найбільша міжнародна асоціація для бухгалтерів і фінансистів, яка динамічно розвивається та об’єднує 527 000 студентів та 219 000 членів у 179 країнах світу. Основна мета діяльності організації — розвиток фінансової професії у світі.