Про використання електронних підписів в аудиторських звітах

Про використання електронних підписів в аудиторських звітах

ТОВ «БДО» цілком підтримує цифровізацію аудиторських послуг і пропонує клієнтам використання зручних для них систем електронного документообігу, що дозволяє значно прискорити та спростити процес підписання та обміну документами. Така можливість є особливо актуальною за нинішніх складних обставин у нашій державі.

Окрім того, нам в BDO в Україні не байдужа доля нашої планети, а отже однією з наших ESG-цілей є скорочення паперового документообігу. Щороку на планеті зникає 10 млн гектарів лісів і лісонасаджень — це територія розміром із 12 Києвів. Тривожна статистика, чи не так? Але, на щастя, спільними зусиллями ми можемо на неї вплинути. Завдяки активному переходу на електронний документообіг у зв’язку з пандемією короновірусу, об'єм паперу, що закуповувався в нашій компанії, значно скоротився протягом 2020-2022 років. А можливість використання електронних підписів у аудиторських звітах тільки поліпшить цю статистику.

Також, BDO в Україні, як частина глобальної мережі BDO, зобов’язалася підтримати мету досягнення нульового рівня викидів парникових газів (Net Zero) до 2050 року або раніше, ставши частиною Альянсу постачальників фінансових послуг Net Zero. У контексті бізнесу ця мета означає досягнення стану, у якому діяльність у ланцюжку створення цінності організації не призводить до безпосереднього впливу на клімат.

Ми в BDO вважаємо, що кожен з нас зобов’язаний сприяти захисту, збереженню та оновленню ресурсів нашої планети, щоб те, як ми живемо нині, не мало негативного впливу на майбутні покоління.