BDO в Україні та платформа UNITED24 стають партнерами в напрямі ініціатив з відновлення України

BDO в Україні та платформа UNITED24 стають партнерами в напрямі ініціатив з відновлення України

Тому раді повідомити, що цього місяця компанія BDO в Україні стає офіційним партнером фандрейзингової платформи UNITED24.

Головною метою партнерства є допомога в залученні коштів на потреби відбудови України на міжнародному рівні. Завдяки широкій спільноті мережі компаній BDO у світі (компанія має офіси у 164 країнах), BDO в Україні планує провести масштабну інформаційну кампанію з метою привернення уваги до потреб України та українського суспільства.

У рамках партнерства ми долучаємося до однієї з ініціатив UNITED24, яка називається «Планшети та ноутбуки для учнів». Оскільки офіси нашої компанії в Україні та в Чехії уже надавали таку підтримку українським дітям, аби вони мали змогу продовжувати навчальний процес, то ми продовжимо цю ініціативу і залучимо до співпраці ще більше партнерів. Перші 10 планшетів від нашої компанії вже на шляху до своїх нових користувачів. Сподіваємося, що ці девайси будуть дуже в нагоді українським школярам для продовження безперервного онлайн-навчання.
Планшети та ноутбуки для учнів

«Наша компанія планує використати всі можливості для залучення до зборів на потреби відновлення України всієї міжнародної спільноти нашої мережі. На рівні українського офісу ми завжди намагаємося допомагати на запити, які надходять від наших співробітників, від найменших — допомоги з найнеобхіднішими речами для переселенців, і до участі в зборах на автомобілі та дрони. Наразі нашою основною метою є зосередитися на напрямі «Відбудова України». Тому ми дуже сподіваємося, що партнерство з платформою UNITED24 дозволить нам привернути увагу міжнародних організацій до потреб України і в цьому допоможе наша глобальна мережа і міжнародні партнери», — відмічає СЕО компанії Віра Савченко

«Ми хочемо бути корисними в тому напряму, у якому ми маємо достатню експертизу та досвід. Тому ми будемо приділяти значну увагу ще й питанню залучення інвестицій в Україну, адже прихід міжнародних інвесторів дозволить значно пришвидшити відбудову та розвиток економіки нашої країни в післявоєнний період. З плану відбудови України на 750 млрд дол. США, що презентував наш уряд на конференції в Лугано в липні 2022 року, приблизно 130 млрд дол. США потрібно залучити на створення Енергетичної незалежності та безпеки, включно з генерацією вітрової та сонячної електроенергії та стратегічного напряму виробництва водню. Тому ми плануємо проведення міжнародної інвестиційної конференції для залучення великих міжнародних інвесторів у такі проєкти та просування платформи UNITED24 для залучення донатів на відбудову України вже нині», — говорить ініціатор партнерства з платформою UNITED24, керуючий партнер з корпоративних фінансів BDO в Україні Віталій Струков.

Ми впевнені, що досконале знання потреб у відновленні нашої країни, які має платформа UNITED24, і вміння знаходити можливості для часткового вирішення цих потреб, які готова надати компанія BDO в Україні, допоможуть не тільки тримати увагу світу на темі війни в Україні, а й надати необхідну підтримку у відновленні нашої НЕСКОРЕНОЇ ДЕРЖАВИ.

UNITED24: ініційована Президентом України фандрейзингова платформа та основне місце збору пожертв на підтримку України. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби. За сім місяців роботи UNITED24 зібрано понад 237 мільйонів доларів від громадян зі 110 країн. Серед амбасадорів UNITED24 — видатні спортсмени Андрій Шевченко, Еліна Світоліна та Олександр Усик, креативний директор Balenciaga Демна, американські актори Лієв Шрайбер та Марк Гемілл, гурт Imagine Dragons, співачка та акторка Барбра Стрейзанд, астронавт Скотт Келлі та історик Тімоті Снайдер. Серед партнерів UNITED24 — UBER, Pandora, EPAM, Bayer, Grammarly, Schneider Electric тощо.    

Група компаній BDO в Україні входить до складу однієї з найбільших аудиторсько-консалтингових мереж у світі. Компанія надає широкий спектр послуг з аудиту, реструктуризації бізнесу, бізнес- та ІТ-консалтингу, кібербезпеки, автоматизації бізнес-процесів, податкової та юридичної практики, бухгалтерського аутсорсингу тощо. Мережа BDО має офіси в 164 країнах світу, загальний обсяг реалізації за 2021 ф.р. складає 11,8 млрд доларів.

У напрямі BDO Корпоративні Фінанси, зокрема в проєктах M&A транзакцій, залучення інвестицій та фінансування BDO International, зробила та приймала участь у понад 2000 транзакціях M&A на суму близько 128 млрд доларів та по рейтингу PitchBook стала № 1 у світі серед M&A радників в 2021 році.