BDO оголошує фінансові результати за 2023 рік

BDO оголошує фінансові результати за 2023 рік

BDO оголошує про стрімке зростання глобального доходу.

Брюссель, 20 грудня 2023 року: BDO оголошує про сукупний глобальний дохід у розмірі 14 мільярдів доларів США (13 мільярдів євро) за фінансовий рік, що завершився 30 вересня 2023 року, що означає річне зростання на 10,2% у доларах США (11,9% у євро). Усі напрями послуг продемонстрували значне зростання в цьому році, причому найбільше зростання досягнуто у сфері оподаткування.



Коментує Пет Крамер, генеральний директор BDO: 

"Я пишаюся стійкими фінансовими показниками у 2023 році, які характеризуються широким зростанням доходів у всіх регіонах і напрямах послуг, що є результатом вражаючого 60-річного успіху. Незважаючи на глобальні виклики, такі як високі відсоткові ставки, інфляційний тиск і мінлива геополітика, ми продовжуємо послідовно докладати максимум зусиль, щоб сприяти зростанню кількості клієнтів та завоюванню міжнародного бізнесу у всій нашій розширеній глобальній присутності. Наші багатопрофільні фірми довели готовність адаптуватися до мінливої динаміки ринку та нових технологій для задоволення потреб клієнтів. 

Успіх і сила бренду ґрунтуються на постійних інвестиціях у передові технології та співробітників, підкріплені непохитною прихильністю до якості та цілісності".
Зростання глобального доходу 
BDO досягла стабільного зростання доходів у країнах світу. Ми зосередилися на обслуговуванні ключових клієнтів та активному залученні великих клієнтів у великих країнах з метою посилення та підтримки загального зростання.
Широкомасштабне зростання доходів за всіма напрямами послуг
Наші основні напрями послуг, — аудит і надання впевненості, консультування, податкові та бізнес-послуги, а також аутсорсинг, — продовжують зростати на ключових, а наші довірені команди допомагають клієнтам в умовах ринкової невизначеності та створюють додаткову цінність за допомогою експертизи, надаючи клієнт-орієнтовані рішення.
На шляху до сталого майбутнього 
Ми зосереджені на будівництві стійкого та процвітаючого майбутнього, віддані принципам сталого розвитку. Наша глобальна програма сталого розвитку гарантує, що ми працюємо разом на глобальному рівні в інтересах співробітників і планети.
Підтримка гуманітарних зусиль у країнах світу
Організація BDO використовує команди у країнах світу, щоб допомогти тим, хто постраждав від гуманітарних кризових ситуацій. Протягом минулого року ми були свідками потужного впливу нашої організації, яка об'єдналась, щоб підтримати колег та інших людей, які постраждали від стихійних лих та інших трагічних подій. 

Наш Фонд солідарності надав негайну фінансову допомогу колегам та їхнім сім'ям в Україні. Подальші зусилля були докладені у відповідь на землетруси в Туреччині та Сирії, а також  були зроблені пожертви для надання першої медичної допомоги, притулку, їжі та фінансової допомоги тим, хто постраждав від нещодавнього конфлікту на Близькому Сході.
BDO в Україні
Працюючи в умовах воєнного стану, 2022 та 2023 фінансові роки завершилися зі зростанням виручки на 16% порівняно з довоєнним 2021 фінансовим роком. За чисельністю персоналу ми зросли на 10%. Наш головний пріоритет — виняткова якість, безпека співробітників, співпраця з міжнародними донорськими організаціями та продовження розвитку практики цифрового консалтингу в партнерстві з Microsoft.

Основний контакт