БДО в Україні проводить ініціативний аудит комбінованої фінансової звітності ГК “GREEN GUILD GROUP”

Група компаній “GREEN GUILD GROUP”  — це взаємопов'язаний ланцюг підприємств, які містять весь спектр робіт з вирощування, зберігання, переробки та подальшої реалізації овочевих культур як на території України, так і на експорт. Група володіє значним земельним банком, що складається з 292 гектарів орних земель у Київській області, а також комплексом з переробки та зберігання овочів у смт. Гостомель Київської області. Основним джерелом доходів Групи є реалізація митих і оброблених овочів у торгівельні мережі України.

Група має широку мережу клієнтів, серед яких є 44 торгові мережі. Продукція Групи, яка виробляється з використанням найсучасніших технологій та якісних інгредієнтів, продається під різноманітними торговими марками Групи, такими як «Вовка морковка», «Матуся Потуся», «Пані Цибулька» та «Бурякович». Попри те, що компанія зазнала прямих збитків від війни, адже виробничі потужності компанії знаходилися в районі безпосередніх бойових дій неподалік аеропорту «Антонов» в Гостомелі, компанія продовжує роботу та шукає можливості для відновлення пошкодженого та втраченого майна. Група компаній “GREEN GUILD GROUP” займає одне з провідних місць на ринку та планує і далі розвиватися та зміцнювати позиції в галузі.

Наша співпраця з Групою відбувається в рамках проєкту фінансування від Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР).

«Ми дуже підтримуємо наших партнерів, Групу компаній GREEN GUILD GROUP, яким довелося пережити російську навалу. Керівництво компанії проявляє надзвичайну стійкість та незламність і шукає можливості повноцінного відновлення роботи, що викликає велику повагу. Ми зі своєї сторони будемо намагатися робити все можливе, аби наша подальша співпраця, яка триває вже сім років, і надалі задовольняла потреби Групи», — говорить Олена Муквіч, партнер з аудиту БДО в Україні.

Щоб дізнатися більше про аудиторські послуги від БДО в Україні, відвідайте, будь ласка, наш сайт. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, НАПИШІТЬ НАМ і наші фахівці обов’язково вас  проконсультують.