BDO в Україні підписує угоду про членство з Норвезько-українською торговою палатою (NUCC)

BDO в Україні підписує угоду про членство з Норвезько-українською торговою палатою (NUCC)

Тому ми в БДО в Україні вирішили ще більше активізувати діяльність у цьому напрямі, зокрема і з метою просування бренду України у світі.

Україна на державному рівні вже багато років розвиває комерційні відносини між Норвегією та Україною (під комерційними відносинами йдеться про торгівлю (експорт / імпорт), інвестиції і співробітництво у сфері науково-дослідницької діяльності та освіти). А цього тижня наша компанія отримала підтвердження про членство в Норвезько-українській торговій палаті (NUCC), адже наша мета внести і свій вклад у цей процес.

BDO в Україні ставить за мету розвивати відносини з норвезькими бізнесом та державними організаціями, адже нині багато компаній як в Норвегії так і в Україні розглядають можливості опановувати нові ринки. Для українських компаній такі перспективи вкрай важливі з метою забезпечення подальшої інтеграції в міжнародне бізнес-середовище. Норвезькі компанії теж бачать потенціал розширення на український ринок, особливо в часи післявоєнної відбудови України. Тому наша співпраця з NUCC буде сприяти просуванню ділових інтересів її членів в обох країнах. Членство в асоціації також сприятиме налагодженню та розвитку бізнес-контактів, обміну інформацією та досвідом між сторонами, підтримці, встановленню та розвитку ділових зв'язків між членами та потенційними діловими партнерами. І ще, ми віримо в те, що наша взаємодія з NUCC та її спільнотою дозволить привернути ще більшу увагу до питання залучення інвестицій задля відновлення України вже нині.

Про Норвезько-українську торгову палату

Історія Норвезько-української торгової палати розпочалася у 2008 році, коли вісім норвезьких компаній, що співпрацюють з Україною, відчули потребу в створенні єдиної платформи для зручної комунікації та обміну досвідом одна з одною. З того часу асоціація значно розширилась і нині продовжує слугувати майданчиком для розширення співпраці між нашими країнами.

Члени асоціації представляють норвезькі та українські компанії з різних секторів економіки, таких як енергетика, будівництво, ІТ, фінансові послуги, агропромисловість, виробництво морепродуктів, туризм тощо. NUCC ділиться з членами спільноти інформацією, пов'язаною з веденням бізнесу в Норвегії та Україні.

Фандрейзингова кампанія від NUCC / STAND WITH UKRAINE

Із самого початку російського вторгнення Норвезько-українська торгова палата розпочала кампанію зі збору коштів на потреби України. Вже в перший день зборів було зібрано понад 1 млн норвезьких крон, які були одразу надіслані на першу гуманітарну допомогу. NUCC закликає до збору коштів не тільки компанії-члени, а й весь норвезький бізнес. Усі внески одразу переправляються в Україну та реалізовуються для конкретних ініціатив на місцях.

Бізнес-осередок Норвегії демонструє неабияку солідарність з українським народом у нашій боротьбі за свободу, адже певні, що Україна є демократичною європейською країною, і Європа має дати відсіч відвертому нападу країни агресора.

Також, ми в BDO в Україні робимо все можливе аби об’єднати зусилля та поглибити міжнародну взаємодію з надійними партнерами та однодумцями, що стане вагомим внеском на етапі відбудови України після нашої перемоги.

Аби дізнатися більше чим ми можемо бути корисні вашій компанії та як можемо допомогти з розвитком ділових зв’язків як в Норвегії так і в Україні, НАПИШІТЬ НАМ і ми з радістю продовжимо діалог.