BDO в Україні приєднується до спільноти Ukrainian Business Council в Дубаї та Північних Еміратах

Це партнерство розширює можливості нашої компанії для співпраці з іншими членами UBC, а також дозволить активніше залучати міжнародний досвід і ресурси для підтримки українського бізнесу.

СЕО BDO in Ukraine Віра Савченко, яка зустрічалася з керівництвом UBC цього тижня, відмітила, що під час зустрічі з новими партнерами вдалося обговорити важливі питання, на яких зосереджується наша компанія сьогодні, а саме залучення інвесторів із цього регіону в Україну, допомога українським компаніям з виходом на нові ринки Близького Сходу (зокрема ОАЕ) та забезпечення прозорих бізнес-процесів. Тому сподіваємося, що наша співпраця буде плідною та принесе значні вигоди для обох сторін.
Про організацію Ukrainian Business Council в Дубаї та Північних Еміратах

Ukrainian Business Council в Дубаї та Північних Еміратах є неприбутковою організацією, яка була створена у 2016 році, офіційно ліцензована Торговою палатою Дубая та є містком між українським і еміратським бізнес-середовищем. Головною метою UBC є налагодження співпраці між двома країнами, налагодження міцних і прозорих зв’язків для бізнесу, покращення загального іміджу українських компаній та товарів в ОАЕ, cтворення інформаційної платформи для залучення інвестицій для відбудови України та підтримка української діаспори. 

Організація допомагає членам з процедурами відкриття та ведення бізнесу в ОАЕ, надає юридичну та візову підтримку, а також створює умови для вільного доступу та обміну діловою інформацією. 
 

Про компанію BDO в Україні

BDO в Україні є одним з ключових гравців на ринку аудиторсько-консалтингових послуг в Україні, що пропонує широкий спектр послуг для клієнтів у різних секторах економіки. За десятки років праці на українському ринку, компанія зарекомендувала себе як надійного партнера з глибокою міжнародною експертизою, професійним підходом і розумінням потреб сучасного бізнесу. 

Ми завжди раді новим ідеям для спільних проєктів, тому якщо ви маєте цікаві пропозиції для співпраці, ДІЛІТЬСЯ ІНФОРМАЦІЄЮ і ми із задоволенням продовжимо розмову.