Розширення співпраці між BDO та Microsoft на користь клієнтів по всьому світу

Співпраця принесе користь клієнтам Microsoft та BDO, які представляють середній та великий бізнес, а також продовжить цифрову трансформацію власного бізнесу BDO..

У дослідженні BDO Techtonic States 2023 говориться, що 84% лідерів середнього бізнесу вважають успішне впровадження безпеки та штучного інтелекту критично важливими для своєї місії. Щоб задовольнити ці нові потреби, така співпраця об'єднає найкращі з перевірених  послуг BDO і рішень Microsoft у сфері хмарних технологій, безпеки та ШІ. Для BDO ця співпраця забезпечує можливість зростання на 1 мільярд доларів США в глобальному масштабі. 

BDO є однією з найбільших фірм, що надають професійні послуги, і лідером у задоволенні потреб середнього бізнесу, який є основою економіки більшості країн світу. У компанії працює понад 111 000 співробітників у 164 країнах світу. Підґрунтям для цієї заяви є міцне поточне партнерство між BDO та Microsoft з тисячами спільних клієнтів країн світу.

BDO забезпечує цінність для клієнтів завдяки стратегічному партнерству через співпрацю з сервісними лініями консультування, оподаткування та аудиту. Розвиток нашої стратегічної діджитал-практики в США, Канаді, Великобританії, Нідерландах та Австралії надасть клієнтам рішення з безпеки, такі як Perpetual Defense Suite та Azure OpenAI Service, які допоможуть їм йти в ногу з розвитком технологій штучного інтелекту у відповідальний, надійний, безпечний та сталий спосіб.

«У сучасному світі технології мають вирішальне значення для кожного бізнесу та для кожного нашого клієнта. Разом BDO та Microsoft будуть поруч з нашими клієнтами, підтримуючи їхнє зростання та сприяючи їхній безпеці та стійкості шляхом досягнення бізнес-результатів за допомогою нових застосунків, які використовують потужні інструменти ШІ для максимізації цінності даних та управління кібер-ризиками. З нашим стратегічним цифровим підходом наше партнерство з Microsoft сприятиме трансформації та зростанню наших клієнтів».
Пет Крамер, СЕО BDO Global.

«Бізнес-експертиза BDO та довірливі відносини з представниками середнього бізнесу представляють собою потужну комбінацію з портфелем рішень Microsoft. Ми маємо реальну можливість застосувати наступне покоління інновацій у сфері ШІ та безпеки разом з досвідом BDO у сфері консультування, оподаткування, аудиту та цифрових технологій, щоб розширити можливості, убезпечити та трансформувати наших спільних клієнтів у сталий спосіб»
Кевін Піскер, президент Worldwide SMC & Digital в Microsoft

Протягом наступних 3 років:
  • команди BDO продовжать розширювати спектр консультаційних послуг на базі рішень Microsoft, щоб й надалі надавати клієнтам можливість взаємодії з понад 10 000 досвідченими фахівцями з технологічного консалтингу мережі BDO для задоволення поточних потреб;
  • протягом наступних п'яти років Microsoft співпрацюватиме з BDO з метою навчання понад 5 000 фахівців BDO технологіям Microsoft, щоб прискорити розробку ключових рішень.


Джерело BDO Global