Раді вітати нового Партнера з аудиту BDO в Україні — Федора Ушакова

Раді вітати нового Партнера з аудиту BDO в Україні — Федора Ушакова

Федір Ушаков має багатий досвід роботи у сфері аудиту та бухгалтерського обліку. Нині Федір Ушаков — ​​визнаний фахівець як серед клієнтів, так і серед аудиторської спільноти. На початку 2023 року висока якість роботи зробила його партнером з аудиту БДО в Україні. Професійний рівень нового Партнера підтверджений успішним складанням усіх іспитів АССА, отриманням диплома ACCA Member в 2022 році і внесенням до реєстру аудиторів і суб'єктів аудиторської діяльності України.

Серед клієнтів Федора можна відзначити такі великі компанії як ПАТ «Національна енергетична компанія, “Укренерго”» (національний оператор системи передачі), ТОВ «Фокстрот», ТОВ «АЛЛО», «УКРАЇНСЬКИЙ АГРОХОЛДИНГ», ТОВ «Альянс енерго трейд» тощо.

Федір Ушаков є ACCA Member і тренер, навчання якого колеги БДО в Україні і зовнішні користувачі відвідують із задоволенням та отримують від цього максимум практичної користі для подальшої роботи на проєктах. Він розробив і провів повноденні семінари щодо МСФЗ 16 «Оренда», МСФЗ 9 «Фінансові інструменти» у співпраці з BDO Academy.​

BDO в Україні з радістю надає можливості співробітникам розвиватись і рада бачити їхні успіхи та досягнення в професійному аспекті. Федір, завдяки досвіду та наполегливості, відмінно доповнює та зміцнює нашу команду. Це дозволяє нам будувати та реалізовувати нові стратегічні плани, а також надавати високоякісні послуги клієнтам.