BDO in Ukraine на конференції BDO Advisory 2022

BDO in Ukraine на конференції BDO Advisory 2022

На порядок денний були винесенні питання від ризик-консультування, конфіденційності даних, експертизи, кібербезпеки, цифрових технологій, корпоративних фінансів, аналітики даних і до криптовалют та ESG консультаційних послуг, що підтверджує стратегічну мету BDO — бути консультантом майбутнього для клієнтів.
 

Цього року, Андрій Боренков, керівник напряму Advisory BDO в Україні виступив на BDO Advisory Conference з доповіддю на тему «Кібербезпека під час війни». Близько 7 місяців тому росія здійснила повномасштабне вторгнення в кіберпростір України. Ворог намагався зупинити операційну діяльність нашої країни. Атаку зазнали державні реєстри та бази даних, банківська система та інфраструктурні об'єкти. Але росіяни зазнали невдачі, а Україна пройшла це масштабне випробування на міцність і стала одним з лідерів у галузі військових і оборонних технологій.

Наразі Україна може проводити наступальні дії в кіберпросторі, таким чином захищаючи себе, наприклад, за допомогою міжнародного співтовариства і навіть хакерських груп, на кшталт Anonymous. Звичайно, місцева організована спільнота — це теж сила: ми добровольці, як на полі бою, так і в кіберпросторі.

Теми секцій цьогорічної конференції підтверджують стратегічну мету BDO — бути консультантом майбутнього для клієнтів

Окрім цього, під час конференції Андрій Боренков та Віра Савченко, СЕО BDO in Ukraine, разом з колегами мережі багато спілкувалися про ситуацію в Україні, спільні проєкти та стратегічні можливості всюди де це можливо. Також, разом з колегами з інших країн та разом з глобальним партнером Microsoft, домовилися про загальну стратегію виходу на ринок. І ми в БДО в Україні готові вже нині презентувати нові і корисні рішення для клієнтів.

Також було приємно почути надихаючі думки інших спікерів BDO. Білла Сіроса про інновації, Джорджа Логараса, Джея Дюка, Річарда Опала та багато інших. Дякуємо BDO в Бельгії за чудову організацію заходу та теплий прийом.

Продовжуємо працювати на перемогу нашої країни 💛💙