BDO в Україні стає партнером Microsoft

BDO в Україні стає партнером Microsoft

Альянс має на меті створити цінність для клієнтів BDO на середньому ринку шляхом підвищення ефективності бізнесу за допомогою цифрової переваги. Партнерство BDO з Microsoft дозволяє використовувати найкращі можливості з погляду технологій та консультацій, і забезпечує безпосереднє узгодження з рішеннями Microsoft, щоб наші клієнти могли досягти бажаного результату в бізнесі.

Нині ми раді повідомити, що BDO в Україні також стає партнером Microsoft, пропонуючи всі свої компетенції разом з новими продуктами Microsoft у сфері аналітики, автоматизації та кібербезпеки.

Наш досвід з автоматизації бізнес-процесів, який ми отримали разом з іншими ERP-системами протягом багатьох років, успішно використовується в екосистемі Microsoft, де ми разом з нашими партнерами пропонуємо актуальні хмарні (і не тільки) рішення, ретельно адаптовані до українського ринку.

Але й це ще не все: разом з отриманням статусу партнера Microsoft компанія BDO в Україні стала частиною глобальної родини BDO Digital, яка об’єднує компетенції з digital-трансформації та автоматизації бізнес-процесів з усього світу. Тож наші клієнти можуть бути впевнені, що отримають найкращій світовий досвід і практики від BDO Digital та Microsoft.

Нагадаємо, BDO Digital — перевірений комплекс цифрових рішень, який допомагає бізнесу оптимізувати та масштабувати діяльність в сучасних умовах. Метою створення цього напряму є бажання допомогти компаніям на їхньому шляху до цифрової трансформації для отримання конкурентних переваг завдяки впровадженню передових технологій. Наша команда BDO Digital складається з фахівців, зокрема фахівців з аналізу даних, програмістів, сертифікованих фахівців з кібербезпеки та інших фахівців галузі.

Щоб дізнатися, які рішення для зростання компанії ми можемо запропонувати, НАПИШІТЬ НАМ і ми з радістю продовжимо діалог.