BDO в Україні продовжує працювати!

BDO в Україні продовжує працювати!

Звісно сьогодні для всіх українців час поділився на ДО та ПІСЛЯ початку війни. Перші тижні було незрозуміло, що буде далі, і всім нам потрібен був час аби прийняти нову реальність, яку, на жаль, ми не можемо змінити. Але що було зрозуміло, то це те, що ми не можемо зупинятись, адже компанія BDO в Україні несе відповідальність за майже 200 співробітників, а також має підтримувати економіку України.  

Завдяки підтримці центрального офісу BDO та всієї мережі компаній BDO ми досить швидко організували допомогу нашим людям: комусь допомагали виїхати до Західної України або за межі України та організували тимчасовий прихисток у різних країнах, а тим, хто залишився на своїх місцях — весь час надається необхідна підтримка в індивідуальному порядку.  

5 тижнів війни вже позаду. І за цей час ми відсотків на 90% змінили життя нашої компанії.  

  • Співробітники роз’їхалися країнами світу — але до роботи у віддаленому режимі нам не звикати, тому хто на сьогоднішній день знаходиться в безпечних місцях (а це близько 70% працівників), повноцінно долучаються до роботи. 

  • Ми робимо все необхідне, аби захистити нашу інформацію та інформацію наших клієнтів від кібератак, тому всі дані були перенесені до надійного хмарного сховища. Також на сьогоднішній день, для всіх співробітників, які знаходиться за кордоном, налаштований безпечний доступ до всіх програм і ми поступово налаштовуємо такий доступ і для тих, хто наразі продовжує працювати в Україні.  

  • Працівники відділів Аутсорсингу бухгалтерського обліку та Розрахунку заробітної плати працювали останній місяць в режимі non-stop. Тому, аби виконувати свою роботу в повному обсязі та безпеці, більшість з них тимчасово переїхали до офісу BDO в Польщі. 

  • Ми переглядаємо портфель послуг аби наразі сконцентрувати увагу на сервісах, які наші фахівці можуть надавати в поточних умовах. За останні 2 тижні ми запустили 4 нові послуги. 

  • Також ми переглядаємо бізнес-модель компанії BDO в Україні та активно обговорюємо можливі варіанти розвитку подій в Україні та відповідні сценарії, у яких ми будемо працювати далі. 

  • І, звісно, ми всім колективом продовжуємо підтримувати Україну та її захисників і всіх Українців, які потребують допомоги.  

Будемо тримати вас в курсі подій нашої компанії. А наразі — зберігаємо спокій та продовжуємо працювати, насамперед турбуючись про безпеку співробітників.
 

Віра Савченко
СЕО, BDO в Україні