CIMA припиняє проведення іспитів російською мовою

CIMA припиняє проведення іспитів російською мовою

Рішення ґрунтується на прийнятому в березні 2022 року рішенні призупинити проведення іспитів у Росії та Білорусі після військового вторгнення в Україну, а також на оцінці життєздатності програм у ситуації, що склалася.

Асоціація зазначає, що їм було непросто ухвалити це рішення, з огляду на його наслідки для студентів і освітніх провайдерів, яким протягом багатьох років є BDO Academy. Нижче відповіді на запитання, що містять інформацію про подальші кроки для студентів і випускників програм російською.

Що робити тим, хто ще не завершив програму Сертифікат CIMA російською?

Залежно від індивідуальної ситуації студенти, які не є резидентами Росії чи Білорусі, можуть:

  • безкоштовно перейти на іншу програму CIMA (CIMA Diploma in Performance Management in English) та отримати звільнення від вже складених іспитів: Р1 чи Р2 російською мовою;
  • отримати повернення сплати реєстраційного внеску — лише в разі, якщо не приступили до складання іспитів і не скористалися спробою(-ами) складання іспиту, яка(-і) входила(-и) у внесок;
  • отримати повернення оплати спроби складання іспиту, якщо така спроба ще дійсна.

Будь ласка, зверніть увагу: рішення про перехід або повернення оплати необхідно прийняти та повідомити нам до 1 листопада 2022 року.

Що робити тим у кого в планах був вступ на програму Диплом CIMA російською?

Якщо ви закінчили програму Сертифікат CIMA російською, то можете безкоштовно перейти на CGMA Professional Qualification англійською мовою, на рівень Operational.

Ви отримаєте перезалік іспитів BA1-BA4, P1, P2 та зможете перейти до складання іспитів E1, F1.

Чи дійсні вже отримані документи про закінчення Сертифіката CIMA російською?

Так, усі видані документи та електронні бейджі залишаються дійсними.

Що таке програма CIMA Diploma in Performance Management in English?

CIMA Diploma in Performance Management in English це окрема кваліфікація, після закінчення якої випускники одержують відповідний сертифікат. Вона не має вступних вимог і дає право переходу на CGMA Professional Qualification.

Для закінчення програми студентам необхідно скласти іспити Р1 та Р2 англійською мовою.

При переході з програми Сертифікат CIMA російською студентам буде перезараховано вже складені іспити: Р1 або Р2 російською.

Усі студенти також зможуть отримати безкоштовний доступ до тренувального банку екзаменаційних питань CIMA Aptitude TWO для Р1 або Р2.

Акредитований провайдер Інституту CIMA — BDO Academy — залюбки проконсультує та допоможе в питаннях реєстрації, підготовки та переходу на інші програми СІМА. На цьому наша співпраця з СІМА не закінчується, тож запрошуємо всіх бажаючих на підготовку до екзамену СІМА англійською мовою від BDO Academy. Адже наша мета — сприяти безперервному навчанню, особистісному розвитку, професійному та кар'єрному зростанню, а також розширенню знань і впровадженню кращих світових практик у щоденну роботу.