BDO в Україні: співпраця з Фондом Східної Європи та благодійний проєкт «Шелтер»

BDO в Україні: співпраця з Фондом Східної Європи та благодійний проєкт «Шелтер»

Ми в БДО в Україні продовжуємо активно допомагати колегам, які переїхали за кордон, або залишаються в межах України. Проте нам не байдужа доля кожного українця, тож ми долучаємось до благодійних ініціатив як партнер і донатер. Ми вдячні всім коллегам і не тільки, які допомагають українцям в усьому світі, але сьогодні хочемо висвітлити проблему ВПО. Тож розповімо про дуже корисний соціальний проєкт «Шелтер», ініційований в перші дні війни Фондом Східної Європи.
 

Проєкт Shelter Ukraine створений для підтримки соціальних ініціатив, що допомагають людям з гарячих точок або в них, тобто в самому центрі бойових дій в Україні.

За підтримки партнерів і різних соціальних організацій «Шелтер» допомагає громадянам України — облаштовує прихистки, закуповує ліки та продукти, формує індивідуальні продуктові та гігієнічні набори, допомагає з евакуацією. Така допомога надається переселенцям у різних регіонах країни. Проєкт «Шелтер» розвивається щодня в тих напрямах, які потрібні людям. Для цього залучаються кошти як міжнародних організацій та компаній, так і приватних пожертвувачів.

За даними Фонду, на початок травня 2022 року ініціатива охопила допомогою близько 65 000 українців. У дев’яти областях України були облаштовані 30 прихистків для ВПО, а до 15 областей передали 217 тонн гуманітарної продукції. Докладніше про це можна почитати за посиланням.

BDO в Україні співпрацює з Фондом Східної Європи та запрошує всіх небайдужих підтримати проєкт «Шелтер». Допомогти можна як фінансово, так і логістично, інформаційно, а також надсилаючи гуманітарні товари.

Корисні посилання для корисних донатів:

Вдячні всім організаціям і людям, які продовжують підтримувати словами, порадами, контактами та діями. Такою підтримкою ми наближаємо Перемогу українського народу, який сьогодні бореться за свою НЕЗАЛЕЖНІСТЬ!

Слава Україні!