Проєкт «Люди України - історії БДО»

Проєкт «Люди України - історії БДО»

Із цих слів розпочинається історія чи не кожного жителя нинішньої України. І ці слова не перебільшення. Важко усвідомлювати, але приставка «до війни» наразі сприймається кожним з нас, як щось звичне, наче так завжди й було. Є життя ДО, є наші тривожні реалії і є те, що чекає нас попереду. Щось дуже світле, величне, що буде після, після нашої славної перемоги.

Проєкт «Люди України - історії БДО» повністю присвячений людям. Людям BDO в Україні, які є найбільшою цінністю для нашої компанії. Людям, які вирішили поділитися частинкою свого життя. Та, нажаль, цей період є, безперечно, найсумніший для кожного з українців.

Кожна з історій сповнена, місцями, смутком, розпачем, зневірою, але в решті решт, кожна з них, обов’язково, містить надію та віру в світле та прогресивне майбутнє для нас та нашої України. Така впевненість є можливою лише завдяки неймовірній підтримці усього світу, зокрема, дружньої та міцної сім’ї BDO.

Ми усвідомлюємо на скільки важливо розповідати історії цієї страшної війни та  робити свій внесок у документування злочинів росії проти України. Саме тому, разом з BDO Global ми створили проєкт «Люди України – історії BDO» головною метою якого було поділитися зі всією нашою мережею BDO історіями їхніх колег, яким довелося наяву переживати жахіття війни. Підтримка керівництва компанії BDO в Україні, BDO Global та всієї спільноти допомогла кожному/ії, хто потребував допомоги. І ті надзусилля, які вони доклали або наші люди та їхні сім’ї були в безпеці та забезпечені  всім необхідним для життя і роботи, показують, що лозунг BDO, який звучить People helping people to achieve their dreams, - і коли цього разу мова зовсім не про мрії, ми бачимо, що в нашій компанії люди допомагають людям не на словах, а справжніми діями.

25 історій людей, кого торкнулася війна. Впевнені, що ці переконливі розповіді стануть для вас корисними, і ви також будете пишатися стійкістю та силою духу наших колег. Прочитати історії повністю можна за посиланням.

ЗАВАНТАЖИТИ «ЛЮДИ УКРАЇНИ - ІСТОРІЇ БДО»