BDO в Україні виступила незалежним аудитором у фіналі архітектурного конкурсу Steel Freedom 2023

BDO в Україні виступила незалежним аудитором у фіналі архітектурного конкурсу Steel Freedom 2023

Цього року компанія BDO в Україні отримала запрошення виступити незалежним аудитором конкурсу, аби забезпечити прозорість і чесність при підрахунку голосів від авторитетних членів журі для визначення переможців конкурсу.
 
 
У конкурсі, який відбувся 2 грудня, взяли участь молоді архітектори і конструктори, вони втілили найсміливіші творчі задуми в реалізації проєкту реабілітаційного центру для військовослужбовців та ветеранів війни в м. Житомир.

Цьогорічне конкурсне завдання мало неабияку соціальну направленість і, як завжди, ґрунтувалося на реальних архітектурно-планувальних і конструктивних вимогах замовника будівництва — Житомирської Міської Ради.

Учасники розробляли і представляли авторитетному журі концептуальні проєкти реабілітаційного центру, у яких використовуються сталеві конструкції.
Чи варто запрошувати незалежного аудитора на конкурс
Участь аудиторів у контролі підрахунку голосів членів журі є важливою практикою, яка може сприяти забезпеченню прозорості і довіри до результатів конкурсу.  

Ось  деякі аспекти і переваги, які можуть отримати організатори при запрошенні незалежного аудитора для контролю підрахунку голосів:
  • Прозорість і Довіра:
Залучення аудиторів у процес підрахунку голосів може сприяти збільшенню рівня прозорості і довіри до процесу оцінки.
  • Недопущення впливу:
Аудитори, які працюють незалежно від організаторів конкурсу і членів журі, можуть допомогти недопущенню можливих конфліктів інтересів чи впливу.
  • Об'єктивність і Відкритість:
Аудитори можуть забезпечити об'єктивний погляд на процес підрахунку голосів, сприяючи відкритості та чесності.
  • Дотримання стандартів:
Фахівці з аудиту можуть гарантувати дотримання стандартів під час підрахунку голосів, що сприяє правильності і об'єктивності результатів.

На заході Steel Freedom 2023 були визначені чіткі протоколи і правила для учасників конкурсу, тому аудитор вважає, що результати студентського архітектурного конкурсу цього року є прозорими, справедливими та достовірними.

BDO в Україні надає різноманітні та висококваліфіковані послуги в галузі аудиту, охоплюючи всі аспекти фінансового та операційного аналізу компаній. Наша команда аудиторів спеціалізується на ретельному перегляді фінансової звітності, виявленні ризиків та наданні рекомендацій для їхнього ефективного управління.

Наші аудитори вивчають діяльність компанії, її внутрішні процеси та системи контролю, гарантуючи дотримання найвищих стандартів і визначення підходів до підвищення ефективності бізнесу. Ми працюємо з різними галузями, забезпечуючи клієнтів необхідними інструментами для прийняття обґрунтованих рішень.

Запрошуємо вас скористатися нашими послугами аудиту для забезпечення надійності та прозорості вашого бізнесу. Разом ми розвиватимемо ваші потенційні можливості та досягатимемо фінансового успіху. Не втрачайте час, надсилайте запит, і довірте аудит своєї компанії професіоналам від BDO.