BDO в Україні підписує угоду про членство з Польсько-українською господарчою палатою (PUIG)

BDO в Україні підписує угоду про членство з Польсько-українською господарчою палатою (PUIG)

Нещодавно BDO в Україні підписала угоду про членство з Польсько-українською господарчою палатою (PUIG), яка є центром знань, підтримки, натхнення та обміну досвідом і контактами, що сприяє розвитку польсько-української співпраці.

Мета нашої співпраці з Польсько-українською господарчою палатою є долучення до ширшого інформаційного обміну між бізнес-спільнотами двох країн. Відомо, що за минулий рік приблизно кожен 10-й новий бізнес у Польщі створювався українськими підприємцями. За даними CEIDG (реєстр приватних підприємців), з початку 2022 року громадяни України зареєстрували в Польщі близько 10 200 компаній. Варто зазначити, що 96% цих компаній були зареєстровані після 24 лютого 2022 року. Також, понад 3000 польських компаній продовжують діяльність в Україні нині.

БДО в Україні, як провідна аудиторсько-консалтингова міжнародна мережа, усвідомлює, що Україна стоїть на шляху фактичної євроінтеграції, і питання виходу на міжнародні ринки актуальне для українського бізнесу як ніколи раніше. Господарча палата Польщі вже багато років підтримує розвиток співпраці між нашими країнами та поглиблення європейської інтеграції України. Ще на самому початку війни Польська бізнес-асоціація заявила про солідарність з українським суспільством, і зокрема з українською бізнес-спільнотою. Окрім цього, з перших днів російського вторгнення Польща стала найближчим політичним і військовим союзником України, а також ключовим гуманітарним та економічним партнером, за що ми безмежно вдячні. Також польський ринок запропонував надійний прихисток для українського бізнесу.

Про Польсько-українську господарчу палату

Польсько-українська господарча палата (ПУГП) є однією з найстарших двосторонніх палат у Польщі, яка від 1992 року працює задля поліпшення розвитку економічних і суспільних польсько-українських стосунків. Досвід та уміння, у поєднанні з професійним підходом до бізнес-партнерів, дозволяють успішно представляти компанії та реалізувати бачення дієвої і ефективної співпраці між Польщею та Україною.

Методами реалізації цих цілей є:

  • Професійне заохочення і підтримка бізнесу членських фірм
  • Репрезентація українських інвесторів у Польщі і польських в Україні
  • Співпраця з польськими, українськими, а також міжнародними бізнес-організаціями
  • Створення позитивного іміджу України в Польщі та Польщі в Україні

Ми переконані, що розширення та поглиблення міжнародної торгівельної співпраці з таким надійним партнером є вагомим кроком на шляху післявоєнної реконструкції. Польща готується зробити внесок у відновлення України, а український бізнес має сприяти цим намірам.

Тому якщо ви зацікавлені в налагодженні бізнес-зав’язків з польськими організаціями — звертайтеся до нас і ми із задоволенням допоможемо в реалізації ваших планів.