ТОВ «БДО» проводить обов’язковий аудит фінансової звітності ТОВ «Сіменс Медицина» за 2022 рік

ТОВ «БДО» проводить обов’язковий аудит фінансової звітності ТОВ «Сіменс Медицина» за 2022 рік

ТОВ «Сіменс Медицина», провідний постачальник медичного обладнання, послуг і комплексних рішень у сфері охорони здоров'я, є дочірньою компанією підприємства «Сіменс Діагностікс Холдінг ІІ Бі. Ві.». Компанія забезпечує надання послуг з обслуговування, постачання медичного обладнання та запасних частин для нього та проведення навчання медичного персоналу. ТОВ «Сіменс Медицина» (Siemens Healthineers LLC) пропонує широкий спектр продукції, інтелектуальний потенціал в галузі охорони здоров’я, висококласний сервіс для надання комплексної підтримки в залежності від потреб замовника. Завдяки новаторським рішенням і розробкам Siemens, компанія займає провідну позицію на українському ринку медичного обладнання.

Послугами ТОВ «Сіменс Медицина» користуються як лікувальні установи різних відомств, так і великі промислові підприємства, АМН України, Міністерство оборони, Міністерство охорони здоров'я, Державна митна служба та багато приватних медичних закладів України. Siemens Healthineers LLC представлені у понад 70 країнах світу. В Україні компанія має відокремлені підрозділи в Одесі, Львові та Харкові.

ТОВ «Сіменс Медицина» прозора у своїй діяльності, щорічно оприлюднює фінансову звітність як основне джерело фінансової інформації для партнерів, інвесторів, кредиторів, представників державних органів, управлінського персоналу тощо. BDO в Україні пишається тим, що співпраця триває вже 3-й рік поспіль завдяки довгостроковому договору та має намір продовжувати надавати послуги з проведення аудиту фінансової звітності ТОВ «Сіменс Медицина» і надалі.

«Ми вдячні за те, що наші партнери ТОВ «Сіменс Медицина» довіряють нам та продовжують співпрацю вже третій рік поспіль. Ми й надалі будемо робити все можливе, аби надавати послуги вчасно та відповідної якості», — зазначила Олена Муквіч, партнер з аудиту БДО в Україні.

Більше про аудиторські послуги від BDO в Україні можна дізнатися за посиланням. У разі виникнення питань НАПИШІТЬ НАМ, залюбки проконсультуємо.