Вітаємо колег з підвищенням на посаду Старшого менеджера з аудиту BDO в Україні

Вітаємо колег з підвищенням на посаду Старшого менеджера з аудиту BDO в Україні

Вікторія, Ірина та Віктор вже мають не один рік досвіду роботи на посаді Менеджера та успішний досвід керування командами на проєктах. Вони є визнаними фахівцями як серед клієнтів, так і серед аудиторської спільноти.

Вікторія Кудрявцева має понад 15 років досвіду роботи у сфері аудиту. Професійний рівень нового Старшого менеджера з аудиту підтверджений сертифікатами DipIFR, ISA та отриманим сертифікатом аудитора в промисловому секторі. Протягом професійної кар'єри Вікторія брала участь в аудиті найбільших клієнтів BDO в Україні, таких як Нафтогаз України, Синево Україна, ДП «Антонов», Група компаній «Глуско» та ін., і надалі продовжить управляти аудиторськими проєктами та сприятиме максимізації потенціалу бізнесу клієнтів завдяки зміцненню довіри їхніх стейкхолдерів до фінансової інформації.

Професійний досвід Ірини Сиротенко включає роботу в таких галузях економіки як енергетика, агропромисловість, металургія, машинобудування, морські торговельні порти, авіація, гуртова та роздрібна торгівля, будівництво тощо. Ірина має диплом спеціаліста з фінансів та сертифікати DipIFR, ISA, що підтверджують її професіоналізм. Ірина працювала з такими всім відомим компаніями як Енергоатом, Нафтогаз України, ДП «Антонов», ДП «Південне», ДП «Міжнародні авіалінії України», ДП «Одеський морський торговий порт» та ін.

Віктор Кореняк стає Старшим менеджером аудиторської компанії БДО і надалі зосередить зусилля на поглибленні співробітництва та взаємовідносин команди з пріоритетними клієнтами компанії. Він отримав ступінь магістра бухгалтерського обліку та оподаткування в SHEI Banking University, є членом ФПБАУ та постійно вдосконалює свої професійні знання. В аудиті Віктор працює вже понад 16 років. Він очолював проєкти із проведення аудиту фінансової звітності великих компаній, які, відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», складають фінансову звітність відповідно до МСФЗ; проводив аудит фінансової звітності середніх та малих компаній, які відповідно до вищезазначеного Закону складають фінансову звітність відповідно до вимог Національних стандартів бухгалтерського обліку. Також Віктор Кореняк має великий досвід проведення аудиту фінансової звітності спеціального призначення по Проєктам, фінансування яких відбувається за рахунок міжнародних фінансових організацій таких як Міжнародний банк реконструкції та розвитку (IBRD), Європейський банк реконструкції та розвитку (EBRD), Європейський інвестиційний банк (EIB), Фонд чистих технологій (CTF), Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW) та ін. Серед ключових клієнтів Віктора варто відзначити такі компанії як НЕК УКРЕНЕРГО, Укргідроенерго, Монделіс Україна, Житомирський  маслозавод, АЛЛО, ФОКСТРОТ, ДП ФІНАНСУВАННЯ ІНФРАСТРУКТУРНИХ ПРОЕКТІВ та ін. Окремо хочеться виділити його досвід у проєктах на замовлення різних Міністерств України.

Вітаємо колег та бажаємо подальшої наснаги в роботі на нових посадах. Ми віримо, що такі енергійні, обдаровані та кваліфіковані фахівці будуть прикладати максимум зусиль аби і надалі надавати клієнтам послуги найкращої якості та підтримувати репутацію БДО в Україні, як надійного партнера.