Звіт про прозорість BDO за 2021 рік

Цей рік не був схожий ні на один інший, оскільки глобальна пандемія COVID-19 спричинила величезні особисті, професійні і громадські руйнування. Вона виявилась основним каталізатором змін, змусивши нас мислити й працювати по-іншому, і принесла із собою низку непередбачених труднощів. Упродовж усього цього періоду в центрі нашої уваги були здоров’я, безпека й добробут наших співробітників, які згуртувалися й докладали значних зусиль для підтримки один одного, компанії та спільноти.

Ми розуміємо, що залучення наших співробітників є ключем до успіху на цьому шляху. Наші співробітники хочуть бачити, що BDO «йде вірним шляхом» і пишатися цим. Отже, сталий розвиток як ключовий елемент нашої мети: Люди допомагають людям у досягненні їхньої мрії. У міру просування ми сподіваємося, що такий підхід допоможе нашому бренду продовжувати залучати та утримувати найкращі таланти, водночас забезпечуючи майбутнє бізнесу і вносячи свій вклад у побудову кращого світу для всіх.

Також нагадаємо, що 30 квітня 2021 року компанія БДО в Україні представила Інтегрований звіт про прозорість за 2020 рік. Він відповідає вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності й аудиторську діяльність» та Міжнародних стандартів з інтегрованої звітності (IIRF) і розкриває інтегровані показники ефективності нашої організації (фінансові та сталого розвитку) відповідно до Міжнародної системи інтегрованої звітності. Будемо раді зворотному зв’язку щодо звіту, так щоб ми й надалі продовжували відображати інформаційні потреби наших ключових зацікавлених сторін.


 

ДИВИТИСЯ ЗВІТ BDO GLOBAL