BDO представляє Інтегрований звіт про прозорість за 2020 рік 30 квітня 2021 року

BDO представляє Інтегрований звіт про прозорість за 2020 рік 30 квітня 2021 року

Ми пишаємося тим, що з 2014 року лідируємо в галузі у сфері інтегрованої звітності, і цього року ми представляємо ще один перший звіт українською мовою: первісну оцінку нашого кліматичного ризику відповідно до рекомендацій Цільової групи щодо розкриття фінансової інформації, пов'язаної з кліматом (TCFD).

У звіті читачі можуть ознайомитися з бізнес-моделлю, цінностями, які мотивують нас, і тим, як ми створюємо цінність для наших клієнтів в усіх напрямах надання послуг, зокрема надання аудиту високої якості. Ми також розповімо про істотний вплив на довкілля, про те, як розвиваємо таланти, формуємо інклюзивну і справедливу культуру праці, а також встановлюємо міцні партнерські відносини з бізнесом і суспільством.

2020 рік був безпрецедентним для всіх нас. Глобальна пандемія змінила те, як ми працюємо, живемо, зустрічаємося, спілкуємося й ведемо бізнес. Для BDO це був рік переосмислення того, як ми обслуговуємо клієнтів, захищаємо благополуччя колег і відкрито спілкуємося з ключовими зацікавленими сторонами. Ми також розглянули шляхи подальшого впровадження інновацій, і поліпшення якості послуг і відкритої комунікації, щоб стати ще стійкішими до будь-яких майбутніх збоїв.

Високий рівень надання послуг, як для нових, так і для наявних клієнтів, залишається головним пріоритетом для BDO, і ми акцентуємо увагу на репутації нашого бренду, щоб нашим бухгалтерам, фахівцям з питань оподаткування та надання консультацій завжди довіряли. Ми прагнемо бути радниками більш сталого майбутнього і маємо внутрішню мотивацію виконувати завдання «правильно» як усередині компанії, так і за її межами. Ми запрошуємо вас приєднатися до нас на цьому шляху і сподіваємося, що вам сподобається наш Інтегрований звіт про прозорість за 2020 рік. Будемо раді зворотному зв'язку стосовно звіту, так щоб ми і надалі продовжували відображати інформаційні потреби наших ключових зацікавлених сторін.
 

ДИВИТИСЯ ЗВІТ