Для BDO Academy продовжено акредитацію за програмою підготовки Сертифіката CIMA на 2022 рік

Для BDO Academy продовжено акредитацію за програмою підготовки Сертифіката CIMA на 2022 рік

БДО Академія вже котрий рік поспіль є акредитованим провайдером з проведення підготовки до сертифікацій CIMA російською мовою. Також курси підготовки проводяться в корпоративному форматі.

CIMA (Chartered Institute of Management Accountants) — Міжнародна асоціація фахівців з управлінського обліку Об'єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, заснована 1919 року. Нині налічується понад 696 000 студентів і членів у 192 країнах світу.

Диплом \ сертифікат CIMA визнається у всьому світі, незалежно від того, у якій країні та якою мовою кандидат проходив підготовку та складав іспити.

Приєднуйтесь до спільноти CIMA, почніть з підготовки до іспиту вже нині. А акредитований провайдер Інституту CIMA — BDO Academy — допоможе в цьому. Наша гордість це понад 70% студентів, що складають іспит з першого разу. Адже наша мета — сприяти безперервному навчанню, особистісному розвитку, професійному та кар'єрному зростанню, а також розширенню знань і впровадженню кращих світових практик у щоденну роботу.

Більше інформації про підготовку до сертифікацій CIMA читайте ТУТ.