BDO в Україні продовжує розширювати спектр діджитал послуг

і підписує меморандум про співпрацю з ISACA Київ

Свої підписи на документі поставили Директор «БДО Консалтинг» Андрій Боренков і Президент Громадської організації «ІСАКА КИЇВ» Анастасія Конопльова.

Співпраця між двома міжнародними професійними організаціями передбачає обмін передовим досвідом у галузі управління ризиками та аудиту інформаційних технологій, інформаційної безпеки, кібербезпеки.

Нагадаємо, що нещодавно БДО в Україні анонсувала запуск нового бренду BDO Digital, який поєднує консультаційні послуги та рішення у галузі цифрових технологій. Мета цього кроку — допомогти компаніям на їхньому шляху до цифрової трансформації, а одними з фундаментальних основ такої трансформації є надання послуг із цифрової обізнаності персоналу та навчання з кібербезпеки.

Варто відзначити, що вже понад 10 років BDO Academy , як частина ТОВ «БДО Консалтинг», працює на ринку України як нішеве освітнє агентство, що пропонує клієнтам підготовку з отримання найпрестижніших сертифікацій у сфері фінансів та аудиту. 

Так само, в рамках реалізації проєктів з кібербезпеки ми проводимо базове навчання для персоналу наших клієнтів і наступним кроком для нас стала співпраця в постійному розвитку фахівців у галузі управління ІТ у рамках професійних сертифікацій ISACA — CISA, CISM, CRISC, CGEIT, підготовку до складання яких забезпечує ІСАКА КИЇВ. 

Про сертифікаційні програми від ISACA

ISACA є міжнародною асоціацією фахівців у галузі управління ІТ. Діяльність асоціації фокусується на аудиті, безпеці та корпоративному управлінні ІТ. Асоціація надає визнані у всьому світі сертифікації:

  • CISAСертифікат аудитора інформаційних систем — це незалежна та найпрестижніша сертифікація ІТ аудиторів.
  • CISMСертифікат менеджера інформаційної безпеки. Програми CISA та CISM акредитовані ANSI та визнані на державному рівні в багатьох країнах. 
  • CGEIT Сертифікація з управління корпоративними IТ. 
  • CRISC Сертифікація з управління ризиками використання інформаційних систем. 

Починаючи з 2 лютого 2022 року ТОВ «БДО Консалтинг» та ISACA Київ проводитимуть спільні семінари, конференції, круглі столи та форуми з питань управління, ризиків, аудиту інформаційних систем, інформаційної безпеки, кібербезпеки. Ми переконані, що спільні зусилля двох міжнародних, професійних організацій сприяють розвитку не лише спеціалізованого навчання в країні, а й укріплять загальний рівень кібербезпеки суспільства. 

Щоб дізнатися докладніше про майбутні заходи, НАПИШІТЬ НАМ і ми з радістю продовжимо діалог.