BDO в Україні сприяє розширенню українського бізнесу в Словаччині

BDO в Україні сприяє розширенню українського бізнесу в Словаччині

Звернення керуючого партнера BDO в Україні, Сергія Балченка.

"Шановні пані та панове! Мене звати Сергій Балченко. Я маю великий досвід з питань проведення аудиту та довірчих послуг у східно-європейських країнах. І сьогодні ми хочемо познайомити вас з неприбутковим Фондом «Почни у Словаччині», діяльність якого спрямована на підтримку українців у відкритті власної справи або бізнесу, а також розширенні існуючого бізнесу до Словаччини  країни з нерозкритим потенціалом."

В складних умовах війни Фонд допомагає українському бізнесу переорієнтуватися та інтегрувати свою роботу у Словаччині. За допомогою засновників Фонду ви зможете відкрити бізнес шляхом окремого створення або розширення існуючого в Україні бізнесу в одну з провідних і стрімко зростаючих країн Європейського Союзу.

Чому український бізнес обирає фонд «Почни у Словаччині»?

Тому що є привілеї для створенні бізнесу в Словаччині. Фонд надає безкоштовну допомогу  в реєстрації бізнесу. У подальшому вас будуть супроводжувати найкращі в Словаччині консультанти, які є співзасновниками цього Фонду.

Відомий факт, що досить важко відкрити рахунок у європейських банках як для компанії, так і для фізичної особи. Засновник Фонду — провідний банк CSOB допоможе в цьому. Якщо у вас або у членів вашої родини виникнуть юридичні питання при реєстрації і діяльності в Словаччині або в країнах Європейського Союзу, то перевагою є те, що одним із засновників Фонду є провідна в Словаччині юридична компанія bpv BRAUN PARTNERS. Вам потрібно вести бухгалтерію, сплачувати податки або подавати фінансову та статистичну звітність, нараховувати співробітникам заробітну плату, робити аудит фінансової звітності — для цього є ще один засновник Фонду — BDO в Словаччині, яка є членом мережі BDO, однієї з найбільших у світі міжнародних мереж аудиторів та консультантів за кількістю офісів та персоналу. Якщо вам потрібно знайти на ринку праці та навчити спеціалістів для  бізнесу, то це легко та професійно зробить засновник —  компанія Balanced HR, яка входить у ТОП-10 найбільших HR-агентств у Словаччині.

І нарешті, головний привілей — генеральним засновником Фонду є Суспільне об’єднання «Словацька асоціація експортерів і імпортерів SAEI», яка вже допомогла сотням іноземних компаній знайти партнерів у Словаччині і досягнути успіху в бізнесі.

На вебсторінці Фонду є вся необхідна інформація для реєстрації і отримання допомоги. Тут ви знайдете інформацію про онлайн навчання «Чотирнадцять кроків реєстрації компанії у Словаччині». Після короткого курсу навчання ви побачите, що реєстрація у Словаччині українського бізнесу — це легко.

Допомога в Україні:

Якщо ви здійснюєте розширення бізнесу і потребуєте допомоги в Україні щодо переведення інформації у захищене хмарне середовище, тимчасового ведення бухгалтерського обліку, закриття бізнесу, то звертайтесь до фахівців в БДО в Україні, заповнивши форму-запит нижче.»

СЕРГІЙ БАЛЧЕНКО 
Керуючий партнер / Директор БДО в Україні