Міжнародна компанія «БДО» проводить обов’язковий аудит фінансової звітності ТОВ «НПЦ Україна»

Міжнародна компанія «БДО» проводить обов’язковий аудит фінансової звітності ТОВ «НПЦ Україна»

Згідно з вимогами законодавства України, обов'язковий аудит є важливим елементом управління фінансовою діяльністю компаній. ТОВ «БДО» володіє необхідним досвідом та експертизою, щоб забезпечити високу якість аудиту та надати аудиторську думку про фінансову звітність ТОВ «НПЦ Україна».

NPZ Україна (ТОВ «НПЦ Україна») — постачальник високоврожайного насіння гібридів ріпаку селекції компанії “Norddeutsche Pflanzenzucht Hans Georg Lembke KG” (NPZ, Німеччина) і зернових, олійних та інших культур компанії “SAATEN-UNION” (Німеччина). Кваліфіковані фахівці NPZ Україна здійснюють постійний супровід клієнтів компанії на всіх етапах роботи: від посіву до збору врожаю. Нині в компанії працює 12 регіональних представників, які охоплюють усі регіони України. Продукцію NPZ Україна можна придбати через мережу ексклюзивних дистриб’юторів — ТОВ «Спектр Агро», ТОВ «АгроРось», ТОВ «Агрозахист Донбас». Компанія є асоційованим членом Насіннєвої асоціації України та членом Українського клубу аграрного бізнесу (УКАБ).

ТОВ «НПЦ Україна» є відкритою та прозорою компанією, яка регулярно публікує фінансові звіти, що є головним джерелом фінансової інформації для партнерів, інвесторів, державних органів і управлінського персоналу. Компанія продовжує працювати та забезпечувати роботу українських аграріїв у такі надскладні для України часи.

«Багаторічна довіра наших партнерів є для нас вкрай важливою. І проявом цього є наше партнерство з ТОВ «НПЦ Україна», яке триває вже п’ятий рік. Ми цінуємо співпрацю з NPZ Україна та будемо робити все можливе, аби й надалі клієнти були задоволені наданими нашою командою послугами», — відмітила Олена Муквіч, партнер з аудиту ТОВ «БДО».

Зазначимо, що за попередні роки співпраці, фахівці нашої компанії надавали NPZ Україна послуги з підготовки документації із трансфертного ціноутворення та послуги з технічного обслуговування в рамках проєкту SAP Business One.

Більше про послуги з аудиту від BDO в Україні можна дізнатися на нашому сайті.