BDO в Україні нагородила переможця на RAU Awards 2023

BDO в Україні нагородила переможця на RAU Awards 2023

BDO в Україні прийняла запрошення взяти участь у VI церемонії нагородження кращих компаній сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості України RAU Awards 2023 як незалежний аудитор та провести нагородження переможця конкурсу в номінації ПЕК.

RAU Awards — щорічний ініціативний проєкт Асоціації рітейлерів України, призначений, щоб визначити найуспішніші компанії у сферах роздрібної торгівлі та девелопменту країни. Цьогоріч це вже VI церемонія. Усього було 18 номінацій і в одній з них, — а саме в номінації ПЕК Владислав Пугач, — аудитор BDO в Україні оголосив переможця.
Ініціатива проведення конкурсу має дві ключові складові: проведення дослідження і вручення престижних нагород найкращим компаніям роздрібної торгівлі під категорією «Рітейлер року» та найкращим торговельно-розважальним центрам під категорією «Кращі ТРЦ/Shopping Centre Awards».
Як визначають переможців конкурсу RAU Awards?
Рейтинг найкращих компаній у сфері роздрібної торгівлі в рамках проєкту «Рітейлер року» формується на основі голосування учасників ринку, а також оцінки Експертної ради, у склад якої входять представники рітейлу, девелопменту та консалтингу.

Рейтинг Кращих Торговельно-Розважальних Центрів (Shopping Centre Awards) складається на основі оцінки експертної ради та голосування учасників ринку.

Учасники голосування заповнюють анкети в електронному вигляді, проставляють оцінки за заданими критеріями, далі за спеціальною формулою визначаються переможці кожної номінації. Переможцем номінації оголошується торговельна мережа, яка набрала найбільшу кількість балів у підсумковій оцінці у своїй номінації.
Нагородження переможців конкурсу RAU Awards
Коли всі голоси підраховані, проводиться церемонія нагородження переможців відповідно до їхніх номінацій. 

Цьогоріч BDO в Україні виступили аудитором конкурсу, стежила за дотриманням усіх стандартів у підрахунку голосів, забезпечуючи чесний та прозорий відбір учасників і переможців RAU Awards 2023. 

На церемонії нагородження переможців у номінації ПЕК представник BDO в Україні оголосив переможця цього конкурсу та вручив іменну статуетку і подарунки від організаторів. 

Компанія BDO в Україні надає консультаційні та аудиторські послуги у всіх секторах економіки, включно з приватним бізнесом, зокрема і рітейл, державні установи, неурядові організації, а також у рамках проєктів, які фінансуються міжнародними фінансовими організаціями та донорами. Якщо маєте подібні питання і у своїй компанії, звертайтесь до нас за детальною консультацією.